Verkkouutiset

Pamin Ann Selin: Uusi jättikeskusjärjestö voisi aloittaa 2017

Palvelualojen ammattiliitto Pamin puheenjohtaja Ann Selin kertoi Huomenta Suomessa, että uusi keskusjärjestö on herättänyt paljon kiinnostusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Palkansaajajärjestöt kokoontuivat kuluvan viikon maanantaina salaiseen kokoukseen, jossa tunnusteltiin eri keskusjärjestöihin kuuluvien liittojen halukkuutta liittyä yhteen uudeksi isoksi keskusjärjestöksi.

Kokouksen koolle kutsunut Pamin puheenjohtaja Ann Selin kertoi tänään Huomenta Suomen haastattelussa, että tarkoituksena on kutsua koolle kaikki halukkaat ammattiliitot 16. tammikuuta 2015 ja käydä avointa keskustelua siitä, ketkä haluavat olla selvittämässä, olisiko yhteinen keskusjärjestö mahdollista saada aikaiseksi.

Selinin mukaan palkansaajien tavoitteet ovat usein hyvin yhtenäiset. Sen vuoksi palkansaajapuolelle haluttaisiin työnantajien Elinkeinoelämän keskusliitolle ”sopivan balanssin tarjoava vastapari”. Selinin mukaan palkansaajien yhteinen ääni on herättänyt paljon kiinnostusta.

Selinin näkemyksen mukaan alkuvuosi 2017 olisi sopiva hetki, jolloin uusi järjestö voisi olla toiminnassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)