Verkkouutiset

Päivi Räsänen: Pride on totalitarismia

Kristillisdemokraattien kansanedustajan mukaan ideologia kaventaa sanan- ja uskonnonvapautta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Helsingissä on tällä viikolla vietetty ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma Pridea. Kristillisdemokraattien kansanedustaja ja entinen ministeri Päivi Räsänen kritisoi tapahtumaa tiedotteessaan kovin sanoin.

Räsäsen mukaan Pride-tapahtumassa ei ole kyse ihmisoikeuksista, vaan poliittisen, liike-elämän, median ja kirkollisen eliitin ideologisesta tavoitteesta määritellä todellisuus ja moraali uudella tavalla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Pride-tapahtumassa ihmisoikeuksia käytetään savuverhona, jonka takana ovat biologiselle todellisuudelle vieraat lakihankkeet sukupuolen moninaisuudesta, lasten transhoidoista sekä äitiyden ja isyyden korvaamisesta sukupuolineutraalilla vanhemmuudella, Räsänen sanoo.

– Pride-ideologian tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiinsä ja isäänsä sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa.

Räsäsen mielestä ”Pride-ideologia” kaventaa merkittävästi ihmisoikeuksia, kuten sanan- ja uskonnonvapautta.

– Tällainen ei ole suvaitsevaisuutta vaan tämän ajan ideologista totalitarismia, Räsänen päättää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)