Verkkouutiset

Suomen lippu. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

”Nostan Suomen lipun salkoon ja otan konjakin”

Kansanedustaja on tyytyväinen, kun kaikki 30 Naton jäsenmaata ovat nyt ratifioineet Suomen jäsenyyden.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Kalle Jokinen kertoo tyytyväisenä seuranneensa viime yönä, kun Turkki ratifioi Suomen Nato-jäsenyyden luvuin 276-0.

– Olen ollut lännen mies siitä saakka, kun opin lukemaan ja sain käsiini ensimmäisen Korkeajännitys-lehden. Isänmaan turvallisuus on kaiken inhimillisen elämän lähtökohta, hän toteaa Facebookissa.

– Kokoomus on ainoa puolue, joka on vuosikymmeniä ajanut Suomen Nato-jäsenyyttä, muiden puolueiden ilkkuessa sivulla. Ei mene enää kauaa, kun Suomen jäsenyyspaperi sinetöidään Yhdysvaltain ulkoministeriön arkistoon. Sinä päivänä nostan Suomen lipun salkoon ja otan konjakin.

Turkin parlamentti ratifioi viimeisenä Naton jäsenmaana Suomen Nato-jäsenyyden. Turkin presidentin on vielä hyväksyttävä Suomen Nato-jäsenyyden sinetöivä laki, minkä jälkeen ratifiointiasiakirja lähetetään Washingtoniin, jossa se talletetaan Yhdysvaltain ulkoministeriön holviin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)