Verkkouutiset

Nettisivusto torjuu perättömiä huhuja, kuten Hillary Clintonin kuolemaa

Huhujen mukaan koko Clintonien perhe tapettiin vuonna 1998 Bill Clintonin ollessa USA:n presidentti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Internetissä pyöriviä huhupuheita kokoava ja oikova Snopes-sivusto kertoo villeistä huhuista, jotka kohdistuvat USA:n presidentinvaaliehdokas Hillary Clintoniin. Huhujen mukaan Clinton olisi tapettu vuonna 1998, minkä jälkeen häntä olisi esittänyt hänen lukuisat klooninsa.

Nykyisin Hillary Clintonina esittävät hahmot olisivat klooneja. Tämä olisi meemin mukaan syy, miksi Hillary esiintyy julkisuudessa niin kylmänä ja sieluttomana.

Samaisen huhukirjoituksen mukaan ihmiskloonien valmistus kestää laboratoriossa alle kolme päivää, minkä vuoksi Hillarya, jolle ei enää ollut klooneja jäljellä, esitti viime sunnuntain 9/11-muistotilaisuudessa ja sen jälkeen hyvin koulutettu stuntti.

Hillary Clintonin terveydentilan heikentymisestä on huhuttu sen jälkeen, kun hän joutui poistumaan viime sunnuntain muistotilaisuudesta huonovointisuutensa vuoksi. Clintonin lääkärin mukaan hän sairasti allergiasta johtuvaa keuhkokuumetta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)