Verkkouutiset

Pitkäkyntiset ovat keksineet varastettavaa myös lentokoneen matkustamosta. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Näitä yllättäviä asioita matkustajat varastavat lentokoneista

Lentoemännän mukaan pelastusliivien varastamisesta on tullut villitys.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Halpalentoyhtiö Ryanairin entinen lentoemäntä kertoo Daily Expressille yllättävistä asioista, joita matkustajat varastavat lentokoneista.

Yleisimpiä varastettuja asioita ovat kahvimukit, tyynyt ja peitot. Lentoemännän mukaan viimeisin trendi on anastaa penkin alla oleva pelastusliivi. Tätä hänen mukaansa on esiintynyt reitillä Lontoo-Ibiza.

Tämän johtuu siitä, että jotkut Ibizan klubit tarjosivat aiemmin ilmaisen sisäänpääsyn, jos asiakas tuli yökerhoon lentokoneen pelastusliiviin pukeutuneena. Lipun hinta klubille voi olla monelle halpalentöyhtiön asiakkaalle korkea.

– Kun laskeuduimme Ibizalle, meitä käskettiin tarkastaa tämän villityksen takia istuinten alla olevat pelastusliivit. Tajusimme pian, että puolet koneen pelastusliiveistä puuttui! Sinä päivänä hieman persoonallinen kapteenimme oli raivoissaan ja pakotti kaikki matkustajat odottamaan terminaaliin vievässä bussissa, kunnes olimme käyneet lentokoneen läpi, lentoemäntä kertoo.

Hänen mukaansa kapteeni meni bussiin ja alkoi raivota matkustajille. Pelastusliivien varastaminen nimittäin vaarantaa lentojen turvallisuuden.

– Onneksi saimme kaikki pelastusliivit takaisin. Siitä tuli normaali menettely, että tarkastamme istuinten alla olevat pelastusliivit joka kerta, kun laskeudumme Ibizalle ja ennen kuin lähdemme takaisin Britanniaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)