Verkkouutiset

Näin Petteri Orpo ja Antti Häkkänen kommentoivat kokoomuskyselyä

Puoluejohtajasuosikit ovat tyytyväisiä kannatuksestaan.

Iltalehti uutisoi perjantaina noin 750 kokoomusvaikuttajalle tehdystä kyselystä. Kolme neljäsosaa vastaajista toivoi, että ensi kesän puoluekokouksessa olisi kokoomuksen puheenjohtajaksi ehdolla useita henkilöitä.

Mieluisimmat puheenjohtajaehdokkaat olivat Petteri Orpo (37,1 prosenttia vastaajista), Antti Häkkänen (34,1 prosenttia) ja Elina Lepomäki (18,3 prosenttia).

Verkkouutiset tavoitti Orpon ja Häkkäsen perjantai-iltana Lahdessa, jossa molemmat osallistuivat kokoomuksen kuuntelukiertueen tilaisuuteen.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo sanoo kyselyn tuloksen olevan odotetun kaltainen.

– Näin minä sen ajattelinkin olevan. Jatkan työtä kohti puoluekokousta. Uudistetaan puoluetta, kierretään kenttää, tehdään oppositiopolitiikkaa, ja katsotaan sitten puoluekokouksessa, Petteri Orpo kommentoi kyselytulosta.

– On vain hienoa, että meillä on useita lahjakkaita ja suosittuja poliitikkoja!

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen toteaa, ettei hänellä ole juuri uutta lisättävää asiasta aiemmin lausumaansa.

– Ei minulla ole mitään vireillä Porin puoluekokouksen suhteen. Olen tietysti iloinen ja tyytyväinen siitä laajasta kannatuksesta ja tuesta, jota tulee muualtakin kuin kokoomuksesta, Antti Häkkänen sanoo.

– Tiedän että kentällä jonkin verran on väkeä liikkeellä, ja tietysti on laajempaa toivetta että jossain vaiheessa, mutta missä vaiheessa, siitä minulla ei ole mitään akuuttia suunnitteilla.

Uusimmat
MAINOS