Verkkouutiset

Ministeri Grahn-Laasonen myönsi liikuntakulttuurin ansiomerkit

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.) on myöntänyt yhteensä 362 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Opetus- ja kulttuuriministeri Grahn-Laasonen myönsi liikunnan ansioristit ja -mitalit

Ministeri Sanni Grahn-Laasonen on myöntänyt 362 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Kultaisia ansioristejä myönnettiin 38, ansioristejä 109, ansiomitaleja kullatuin ristein 79 ja ansiomitaleja 136 kappaletta.

– Suomalaisessa urheilu- ja liikuntakulttuurissa on pitkä vapaaehtoistyön perinne. Vapaaehtoistoiminta on keskeinen osa seurojen, alueorganisaatioiden ja valtakunnallisten liikuntaorganisaatioiden toimintaa. Nyt myönnettävillä ansioristeillä ja -mitaleilla haluamme osoittaa kiitollisuutta aktiivisesta ja arvokkaasta työstä, kertoo Grahn-Laasonen tiedotteessa.

Liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristejä ja -mitaleja on jaettu vuodesta 1947. Ansiomerkkejä voidaan myöntää paikallisissa urheiluseuroissa, alueellisissa liikuntajärjestöissä, valtakunnallisissa lajiliitoissa tai liikunnan kansainvälisissä tehtävissä aktiivisesti toimineille.

Lista ansioristin ja -mitalin saaneista on saatavilla opetus- ja kulttuuriministeriön verkkosivulla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)