Verkkouutiset

Mies ja nainen tutustuivat netissä, tapasivat kolmesti, mies vaatii häväistyksistä miljoona euroa

New Yorkissa on päätymässä oikeussaliin todellinen nettiromanssi helvetistä.

New York Post kertoo manhattanilaisesta arkkitehtimiehestä, joka on haastanut entisen rakastajattarensa oikeuteen.

Mies vaatii yliopistossa työskentelevältä naiselta kunnianloukkauksesta lähes miljoonaa euroa.

Miehen mukaan nainen on väittänyt nettikirjoituksissa muun muassa, että mies on mitättömillä ominaisuuksilla ja sukupuolitaudeilla varustettu seksiaddikti, joka ”makaa kaiken kanssa joka liikkuu”.

Viisikymppinen ex-pari oli tavannut toisensa netissä maaliskuussa 2011. He ehtivät tavata kolme kertaa, kunnes erosivat maaliskuussa 2012.

Tämän jälkeen naisen Facebook-sivulle ilmestyi kolme liuskaa pitkä arvostelu miehestä. Nainen kertoi miehen olleen aluksi hyvin viehättävä, mutta alkaneen pettää häntä nopeasti. Nainen sanoo miestä muun muassa sosiopaatiksi ja peluriksi.

New York Post löysi tusinan verran vielä rankempia kirjoituksia miehestä eri paikoista netissä. Mies mainitaan kaikissa kirjoituksissa nimeltä ja muutenkin tunnistettavasti. Tekijäksi väitetään naista, joka kuitenkin kiistää asian.

Kirjoituksissa väitetään hyvin yksityiskohtaisesti kuvaillen, että mies on kiinnostunut erilaisista rajummista seksimuodoista. Myös miehen työtä arkkitehtinä sekä hänen ex-vaimoaan ja vammaista lastaan arvostellaan.

Oikeudelle on jätetty 32 miehestä nettiin tehtyä kirjoitusta todisteeksi.

Nainen kiistää olevansa häväistysten takana, ensimmäistä Facebook-kirjoitusta lukuun ottamatta. Nainen ei kertomansa mukaan ole saanut edes kannetta.

Uusimmat
MAINOS