Verkkouutiset

”Microsoftin irtisanomiskorvaus voisi toimia yrityksen alkupääomana”

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä ehdottaa, että Microsoftin lupaama irtisanomiskorvaus voitaisiin käyttää työntekijän perustaman yrityksen alkupääomaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sipilä toteaa, että Microsoftin irtisanomat työntekijät Suomessa ovat kaikki erityisosaajia, joista ainakin osalle yrittäjyys on yksi vaihtoehto työllistää itsensä.

– Microsoft on luvannut, että työntekijöille järjestetään irtisanomisen yhteydessä jonkinlainen taloudellinen paketti ns. irtisanomiskorvaus. Yhtenä toimena tässä vaikeassa tilanteessa esitän, että ainakin kokeilunomaisesti sallittaisiin irtisanomiskorvauksen maksaminen suoraan työntekijän perustamaan yritykseen ilman, että siitä aiheutuu työntekijälle verotettavaa ansiotuloa, Sipilä ehdottaa.

Sipilän mukaan irtisanomiskorvaus olisi hyvä yrityksen alkupääoma, sillä aloittavalla yrityksellä on usein pulaa perustajan pääomapanoksesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)