Verkkouutiset

Matias Turkkila kommentoi Jyväskylän mellakoita suorasanaisesti – ”Perussuomalaisten tulisi antaa välittömät lähtöpassit”

Suomen Uutiset -lehden päätoimittaja ja Hommaforumin perustaja tuomitsee uusnatsien toiminnan.

”En halua olla missään tekemisissä SVL:n toiminnan kanssa. Enkä halua, että kukaan perussuomalaisissa koskee pitkällä tikullakaan kyseiseen porukkaan”, Matias Turkkila kirjoittaa Facebook-profiilissaan.

Turkkila kertoo monien pyytäneen perussuomalaisilta selkeämpiä kannanottoja väkivaltaisuuksien johdosta ja antavansa kirjoituksessa oman kantansa asiaan.

”Suomen vastarintaliike SVL kertoo tavoittelevansa kansallissosialismia. Liike on omilla toimillaan osoittanut hyväksyvänsä väkivallan käytön tavoitteidensa saavuttamiseksi”, Turkkila kirjoittaa liikkeestä.

”Perussuomalaisten tulisi antaa välittömät lähtöpassit kaikille niille, jotka osoittavat tukeaan vastarintaliikkeelle tai ryhtyvät minkäänlaiseen yhteistoimintaan sen kanssa”, hän kertoo näkemyksekseen.

Turkkila joutui Meillä on unelma -mielenosoituksessa runsaiden buuausten kohteeksi noustuaan pitämään puhetta lavalle. Puheessaan Turkkila tuomitsi rasismin.

Uusimmat

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)