Verkkouutiset

Vielä marraskuussa 2021 päättäjät uskoivat koronan olevan ohi.

Vielä marraskuussa hallitus aloitti koronan jälkeisen Taas mennään -kampanjan

Mainoksissa kerrottiin "miten hyvältä tuntuu palata kaiken kivan pariin".

Valtioneuvoston kanslia käynnisti vain kaksi kuukautta sitten 5.11.2021 suuren Taas mennään -mainoskampanjan. 250 000 euron budjetin mainokset eivät nykysanonnan mukaisesti vanhentuneet hyvin.

Valtakunnallinen Taas mennään -joukkoliikennekampanja rakentui sen varaan, miten hyvältä tuntuu palata kaiken kivan pariin. Koronapandemian aikana julkisen liikenteen matkustajamäärät ovat laskeneet, ja kampanja kannusti palaamaan takaisin joukkoliikenteeseen – terveysturvallisuus huomioiden, sittemmin keskeytetyn kampanjan omilla sivuilla kerrotaan nyt.

Mainoskampanjan videoiden otsikot olivat Sinua odotetaan konsertissa, Sinua odotetaan mummolassa ja Sinua odotetaan työpaikalla.

– On tärkeää saada palautettua ihmisten luottamus julkiseen liikenteeseen ja matkustajamäärät nousuun. …Tälle osoitamme tukea joukkoliikennekampanjalla, jolla toivotamme matkustajat takaisin turvallisille matkoille työ- ja vapaa-aikana, liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd.) totesi tiedotteessa.

Kampanja keskeytettiin vain reilun viikon kuluttua, kun koronatilanteen havaittiinkin pahenevan. Nyt tartuntoja on hallitsemattomasti monia kertoja enemmän kuin koskan ennen ja Suomea suljetaan.


LUE MYÖS:Sanna Marin julisti koronan päättymistä 24.9.2021: Nyt saa mennä, kokea ja tehdä https://www.verkkouutiset.fi/sanna-marin-julisti-koronan-paattymista-24-9-2021-nyt-saa-menna-kokea-ja-tehda/#9d3a7c32

Uusimmat
MAINOS