Verkkouutiset

”Leikkasin hänen kätensä irti machetella” – ISIS kouluttaa pieniä lapsia brutaaleiksi teloittajiksi

5-, 9- ja 11-vuotiaat sisarukset kertovat kokemuksistaan terroristijärjestön koulutuksessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Terroristijärjestö Isis kouluttaa nuoria, jopa viisivuotiaita, lapsia toteuttamaan vankiensa teloituksia. Kolme Isisin palveluksessa ollutta sisarusta kertoo kokemuksistaan TV-dokumentissa. Asiasta uutisoi tässä Mirror.

5-, 9- ja 11-vuotiaat sisarukset kertovat, kuinka heidät pakotettiin hakkaamaan vankien raajoja irti machetella niin, että vanki kuoli verenhukkaan.

”Mies tuli ja kertoi meille: ’Leikkaa irti jalka, leikkaa irti käsivarsi ja puukota häntä kasvoihin veitsellä. Jos et tee sitä, vien teidät kolme pois äitinne luota ja tapan teidät'”, kertoo 11-vuotias Hadya.

Lapset eivät uskaltaneet sanoa ei. Hadyan mukaan mies antoi kaikille lapsille machetet.

”Leikkasin hänen kätensä irti.”

Hadya on tällä hetkellä sisaruksineen pakolaisleirillä Pohjois-Irakissa. He onnistuivat pakenemaan jihadisteilta Mosulissa.

Isis on käyttänyt lapsia aiemmin muun muassa itsemurhaiskuissaan. Terroristit opettavat ideologiaansa lapsille kouluissa ja ovat teettäneet muun muassa omia oppikirjoja.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)