Verkkouutiset

Laulaja Alman mielestä Leijona-logo kantaa väärää leimaa

Alma kertoi Ylen haastattelussa, että hänelle Suomi on monivärinen ja monikulttuurinen.

Kansainvälisesti menestynyt suomalaislaulaja Alma ja hänen taustalaulajana toimiva siskonsa Anna Miettinen olivat pukeutuneet itsenäisyyspäivänä Linnan juhliin mustiin asuihin, joiden takin selässä oli Suomen leijona -symboli. Asut oli suunnitellut Mert Otsamo. Alma kantoi leijonakorua myös kaulassaan.

– Me koemme, että logo kantaa väärää leimaa. Me koemme, että ehkä me voimme olla ne tyypit, jotka pystyy ehkä jollain tavalla…, Anna kertoi Ylen haastattelussa.

– Me ollaan nimenomaan ne tyypit, jotka pystyy kantamaan tätä, Alma keskeytti ja otti kaulassaan riippuvan leijonakorun käteensä.

– Kun mä kannan tätä, niin päässäni ajattelen, että Suomi mulle on monivärinen, monikulttuurinen ja kaikki saavat olla sellaisia kuin haluavat. Mä saan olla sellainen kuin haluan ja mulla on ylpeys ja kunnia kantaa Suomi-korua, Suomi-leijonaa, Alma jatkoi.

Suomen leijona -korusta on tullut viime vuosina kansallismielisyyden symboli.

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)