Verkkouutiset

Kuudelle terroristille hirttotuomio, 3000 halutaan hirttää

Pakistan aikoo aloittaa uudelleen teloitukset Peshawarin kouluverilöylyn jälkeen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pakistanin asevoimien komentaja Raheel Sharif on allekirjoittanut määräyksen kuuden sotilastuomioistuimessa terrorismista tuomitun teloittamisesta. Teloitusten on määrä tapahtua lähipäivinä. Turvallisuussyistä teloitettavien nimiä ei kerrota ennen tuomion täytäntöönpanoa, kertoo The Washington Post.

Kenraali Raheel vaati keskiviikkona Pakistanin pääministeri Nawaz Sharifilta kaikkien maassa terrorismista tuomittujen 3000 henkilön hirttämistä kahden päivän sisällä, kertoo The Hindustan Times.

Syynä muuttuneeseen asenteeseen on tiistainen verilöyly Peshawarissa. Talibanit hyökkäsivät sotilasalueella sijaitsevaan kouluun ja tappoivat 141 lasta ja opettajaa. Armeija ampui lopulta kaikki seitsemän hyökkääjää.

Pakistanin vaikutusvaltainen armeija katsoi veriteon olevan hyökkäyksen sitä vastaan.

– Liika on liikaa. Nyt terrorismin puolesta puhuvia vastaan on otettava käyttöön tiukat toimet, kenraali Sharif totesi Twitterissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)