Verkkouutiset

Miten Suomi päätti voittaa koronan -teos ei ilmestykään.

Kustantaja perui kirjan ”Miten Suomi päätti voittaa koronan”

Into Kustannuksen mukaan teos on poistunut heidän julkaisusuunnitelmastaan.

Kustannusyhtiö Into ei ilmoituksensa mukaan julkaisekaan Miten Suomi päätti voittaa koronan -kirjaa.

Into twiittasi asiasta maanantaina näin:

Toimittaja Lauri Nurmen kirja Miten Suomi päätti voittaa koronan on poistunut julkaisusuunnitelmastamme. Syy julkaisusuunnitelman muutokseen löytyy maailmanlaajuisen pandemian pitkittyneestä tilanteesta, mikä tekee kirjan saattamisesta loppuun vaikeaa.

Teoksen ilmestymistä siirrettiin aiemmin useasti.

Verkkouutiset kertoi maaliskuussa 2021, että teoksen sanottiin esittelytekstien mukaan kertovan, miten ”johtajuus oli koronan voittamisessa keskeistä”.

Kustantaja kuvaili kirjaa tuolloin muun muassa näin:

Miten Suomi päätti voittaa koronan on historiallinen ja autenttisuudessaan ainutlaatuinen kirja. Se perustuu Suomen hallituksen johtoviisikon jäsenten ja parin muun avainministerin kriisin aikana antamiin haastatteluihin. Suomen hallituksen keskeiset päättäjät, viisi nuorta naista, herättivät maailmanlaajuista huomiota, jopa ihailua.

Suomalaiset tottuivat kriisin aikana näkemään vahvan naisviisikon kertomassa tilannearvionsa ja sen vaatimat päätökset. Tämä loi turvaa ja antoi kansalaisille uudenlaiset esikuvat.

Kovimman paineen alla pyöreitä päiviä työskennelleet ministerit paljastavat kirjassa, miten he johtivat ennennäkemättömässä pandemiatilanteessa olevaa maata ja mitä kriisi opetti heille ihmisistä, johtamisesta ja elämästä.

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)