Verkkouutiset

Kristillisdemokraattien kansanedustaja sanoo Priden edustavan suurta suvaitsemattomuutta

Sari Tanuksen mielestä Pride on "eri lailla ajattelevien mollaamista ja syrjimistä".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Sari Tanus ottaa kantaa Helsinki Pride 2017 -tapahtumaan Facebook-sivullaan. Hän on jakanut blogikirjoituksen, jossa väitetään, että ”sama liike maailmanlaajuisesti haluaa kieltää ’väärät mielipiteet’, eli erilaiset näkemykset avioliitosta, seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta”.

– Tosiasiallisesti Pride itse edustaa suurta suvaitsemattomuutta, sanan ja mielipiteen ilmaisun rajoittamista, eri lailla ajattelevien mollaamista ja syrjimistä, Sari Tanus kirjoittaa.

Kansanedustajan mukaan ”on aivan käsittämätöntä, että niin monet järjestöt ja vieläpä yhteiskunnan viralliset tahot liputtavat sen nimiin. Kokonaisvaltainen ymmärrys on kyllä totaalisti sumentunut”.

– Jokaisella ihmisellä on ainutkertainen ihmisarvo, kaikki ovat tasa-arvoisia, samalla viivalla, mikä tarkoittaa myös sitä, että jokaisella on myös sanan ja mielipiteen ilmaisun vapaus… Valitettavasti Pride rajoittaa edellä mainitut asiat vain samoin ajatteleville, heidän rajoittunutta aatettaan kannattaville. Joka kannattaa kaikkien ihmisten ihmisoikeuksia, ei mitenkään voi kannattaa Pridea!, Tanus toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)