Verkkouutiset

Kölnin sankari auttoi naisia, uhattiin kurkun viiltämisellä

Potkunyrkkeilylegenda auttoi uudenvuodenyössä ulkomaalaisryhmiä paenneita tyttöjä.

Ivan Jurcevic, 44, on viisinkertainen potkunyrkkeilyn maailmanmestari. Yli kaksimetrinen ja 130-kiloinen mies työskenteli uudenvuodenyönä Saksan Kölnissä ovimiehenä Excelsior-hotellissa, joka on torilla katedraalia vastapäätä.

Hän näki joukkoahdistelujen yönä ilotulitteita ampuneita miesjoukkoja, jotka puhuivat vain englantia tai arabiaa. Front Page Magazine kertoo Jurcevicin tietävän tämän, koska hän joutui pieksämään useampia heistä.

Ensimmäisessä tapauksessa kaksi kaksikymppistä naista ryntäsi kadulla Jurcevicin luo. Perässä tuli neljä arabimiestä, jotka yhä yrittivät päästä tekemisiin naisten kanssa. Arabit kehottivat Jurcevicia väistymään koska ”nämä ovat meidän tyttöjämme”.

Kovaäänisin lähestyi pullo kädessään uhaten. Jurcevic sanoo potkaisseensa hänet ”lentoon”.

Ivan Jurcevic kertoo turvautuneensa itsepuolustukseen puolustaakseen kauhistuneita naisia. Kun naisia tuli ulos hotellista, arabit kävivät heidän kimppuunsa.

Naiset olivat tulleet hänen luokseen yön aikana usein kyynelissä ja pyytäneet apua tai vain sitä, että saavat olla hetken hänen lähellään heitä seuranneiden ja ahdistelleiden ”hyeenalaumojen” vuoksi. Eräät pyysivät saattoapua.

– Nuoria tyttöjä, edessäni vapisten, pyydellen että ’ole kiltti, voimmeko vain seistä tässä, pelkäämme noita ihmisiä, he jahtaavat meitä koko ajan’, Ivan Jurcevic kertoo.

Saatuaan osansa itsepuolustuksesta arabit olivat uhanneet palata ja näyttivät elettä, jossa vetivät sormen kurkkunsa yli. Kukaan ei kuitenkaan palannut.

Jurcevic ei ole aiemmin uskonut pakolaisten huonoon käytökseen ja on pitänyt puhetta siitä propagandana. Nyt hän pitää uudenvuodenyötä vain esinäytöksenä.

– Neljä kuukautta sitten me toivotimme nämä ihmiset tervetulleiksi avoimin käsin ja teddykarhuilla, entinen Kroatian armeijan kommando ihmettelee Daily Mailissa.

– Voin kertoa yhden asian. En koskaan ennen nähnyt mitään tällaista, ja se tulee laajenemaan.

Uusimmat
MAINOS