Verkkouutiset

Kokoomusopiskelijat kuljettaa lakkoperjantaina ihmisiä töihin ja kouluihin

Kokoomusopiskelijat järjestää perjantaina linja-autokuljetuksia Espoon Otaniemestä Helsingin keskustaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomusopiskelijat kertoo tiedotteessaan haluavansa mahdollistaa suomalaisten sujuvan arjen toteutumisen perjantaina järjestettävästä liikenteen pysäyttävästä mielenilmauksesta huolimatta.

“Emme halua, että keskusjärjestöjen mielenosoitus ja työnseisaus turhaan vaikeuttaa sivullisten mahdollisuuksia rakentaa tulevaisuuttaan esimerkiksi opiskelemalla. On kaikkien etu, että ihmiset pääsevät töihin, luennoille ja tentteihin myös perjantaina.”, sanoo kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Daniel Lahti.

Opiskelijoiden linja-auto kulkee perjantaina kello 11-13 Helsingin Kiasman edustalta Länsiväylää pitkin Espoon Otaniemeen ja samaa reittiä takaisin.

Kyyti on ilmainen, ja bussi pysähtyy tarvittaessa kaikilla matkan varrella olevilla pysäkeillä. Tarkempi kulkureitti ja matka-aikataulu päivittyvät kokoomusopiskelijoiden nettisivuille alkuviikon aikana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)