Verkkouutiset

Kokoomusnuorten naisryhmä vastustaa naiskiintiöitä

Kokoomuksen nuorten liiton naisten mielestä kiintiöt laskevat pätevänkin naisen arvostusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen nuorten liittoon Knl:oon perustettiin lauantai-iltana Naarasleijonat. Verkosto on avoin kaikille kokoomuslaisille naisille.

23 naarasleijonan voimin pidetystä perustamistapaamisesta annettiin kannanotto, jossa arvostellaan Euroopan parlamentin kantaa naiskiintiöistä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

”Omaisuuden suojan tulee olla turvattu. Lainsäädännöllä ei voida puuttua yhtiöiden hallintoon heikentämällä tai rajoittamalla osakkeenomistajien etua”, Knl:n puheenjohtaja Susanna Koski toteaa Naarasleijonien tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan ”Naarasleijonien mielestä kiintiöt eivät ole oikea tapa lisätä naisten vaikutusvaltaa pörssiyhtiöissä. Valintaan tulee vaikuttaa ainoastaan henkilön pätevyys. Verkostossa koetaan, että kiintiöiden takia pätevänkin naisen arvostus laskee”.

Naarasleijonien perustamiskutsun mukaan he toimivat ”todellisen tasa-arvon ja yhteishengen puolesta naiskiintiöitä vastaan” ja ”kokoomuksen nuorten liiton naiset eivät usko siihen, että naiset tarvitsisivat apurattaita politiikassa, elinkeinoelämässä tai työpaikalla”.

”Meitä on väitetty pikkutakkisten ja sivujakauksisten miesten nuorisoliikkeeksi. Pötypuhetta!”, nuoret toteavat Twitterissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)