Verkkouutiset

Kokoomusnuoret ripittää keskustaa viinaprotestista: Suoristakaa rivinne

Kokoomusnuorten mukaa hallituspuolueiden yhdessä sopimat alkoholilain uudistukset ovat keskeinen osa hallituksen norminpurkutalkoita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan kansanedustaja Pekka Puskan uutisoitiin eilen keräävän eduskunnassa nimilistaa hallituksen alkoholiuudistuksia vastaan. Puskan mukaan hankkeen on laittanut alulle joukko keskustan kansanedustajia. Verkkouutiset kertoi asiasta tässä ja tässä.

– Hallituksessa sovitun asian noudattaminen ei ole hallituspuolueiden edustajille omantunnon kysymys. Mihin enää tarvitaan oppositiota, kun hallituspuolueilla on tällaisia edustajia, kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov jyrähtää.

Hallituksen esitys alkoholilain uudistukseksi sisältää useita myös kokoomusnuorten pitkään ajamia keinoja, jotka lisäävät yksilönvapautta, auttavat vähentämään alkoholituontia ja virkistävät ravintola-alan liiketoimintaa.

– Hallituspuolueiden yhdessä sopimat alkoholilain uudistukset ovat keskeinen osa hallituksen norminpurkutalkoita. Muutos on askel kohti vapaampaa ja ihmiseen luottavaa yhteiskuntaa. Se myös hillitsee Viron järjetöntä viinarallia ja tuo verorahoja ja taloudellista toimeliaisuutta Suomeen, Sazonov toteaa tiedotteessaan.

– Hallituspuolueiden – erityisesti keskustan – johdon on saatava rivinsä suoriksi hallituksen yhdessä sopimissa tärkeissä uudistuksissa. Jos hallituspuolueiden edustajat pääsevät sooloilemaan jokaisessa yksittäisessä itselle epämieluisassa päätöksessä, eduskunnassa ei pian saada yhtään päätöstä aikaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)