Verkkouutiset

Kokoomusmeppi: Keskusta elää aikaa ”eP – ennen Putinia”

Petri Sarvamaan mielestä keskusta puhuu kuin mikään ei olisi muuttunut Ukrainan jälkeen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

EU-parlamentaarikko Petri Sarvamaa (kok.) arvostelee keskustan ulkopoliittista linjaa.

– Keskustan ulko- ja turvallisuuspoliittinen tilanneanalyysi näyttää olevan ajalta eP (ennen Putinia), Sarvamaa kirjoittaa blogissaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hän kiinnittää huomiota siihen, että keskustan mepit Olli Rehn ja Anneli Jäätteenmäki ovat pysytelleet viime päivinä hiljaa keskustan linjasta. Puhetta ovat johtaneet kansanedustajat Paula Lehtomäki ja Seppo Kääriäinen sekä EU-parlamentaarikko Paavo Väyrynen.

– Kunnes puheenjohtaja (Juha) Sipilä toisin linjaa, keskustan ulko- ja turvallisuuspoliittinen linja näyttää nojaavan siihen maailmankuvaan, jolla Suomi hoiti Venäjä-suhdetta ennen EU-jäsenyyttä ja ennen kaikkea ennen viime vuosina tapahtunutta tyrmistyttävää Venäjän oman ulkopolitiikan muutosta.

Sarvamaa kertoo, että keskieurooppalaiset EU-parlamentaarikot kyselevät häneltä, ”mitä Suomi oikein meinaa”. He ihmettelevät, että Suomen ulkoministeri ei reagoi Venäjän muuttumiseen.

– Puolalaiset ja virolaiset kysyvät, missä on Georgia, missä on Maidan, missä on Malaysian Airlines?

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)