Verkkouutiset

Helsinki Pride-tapahtuman puistopiknik Kaivopuistossa. LEHTIKUVA / SAARA PELTOLA

Kokoomuksen puoluesihteeri: Pride-uutisointi on harhaanjohtavaa

Kristiina Kokon mukaan kokoomus haluaa kieltää eheytyshoidot ja sen yhdistykset osallistuvat sateenkaaritapahtumaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen puoluesihteeri Kristiina Kokko oikoo uutisointia, jonka mukaan kokoomus ei osallistuisi Helsinki Pride -tapahtumaan, koska pääsyn ehtona on ollut eheyttämistoiminnan kieltävän lain edistäminen.

– Uutisointi koskien Helsinki Prideä on harhaanjohtavaa. Kokoomuksen puoluekokous on 2020 hyväksynyt aloitteen eheytyshoitojen kieltämisestä, Kokko kirjoittaa viestipalvelu X:ssä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Puoluesihteeri kertoo, että kokoomuksessa on noudatettu käytäntöä, että alueelliset toimijat edustavat kokoomusta alueellisissa Pride-tapahtumissa. Näin on Kokon mukaan toimittu myös Helsinki Priden osalta.

– Tänä vuonna Helsinki Pridelle osallistuvat Helsingin kokoomus, kokoomusopiskelijat, Helsingin kokoomusnuoret ja Kansallinen sateenkaariryhmä Kasary ry, Kokko listaa Helsingissä Prideen osallistuvat kokoomusyhdistykset.

Kokoomuksen kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla vaatii korjausta uutisointiin.

– Pride-uutisointi on virheellinen ja tulee korjata välittömästi. Kokoomuksen kanta eheytyshoitoihin on kielteinen, asiasta on puoluekokouspäätös, hän kirjoittaa X:ssä.

 

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)