Verkkouutiset

Kohuopettaja Korhonen Rahvaassa: ”Yltiösuvaitsevaisuus on idiotismia”

Varoituksen saanut opettaja katsoo joutuneensa punavihreyden uhriksi.

Peruskoulun opettaja Antti Korhonen sanoo, että liiallinen suvaitsevaisuus johtaa kouluissa ongelmiin. Hänen mielestään häirikkökäyttäytymiseen ja kiusaamiseen ei enää uskalleta puuttua.

– Yltiösuvaitsevaisuus on pahimmanlaatuista idiotismia, Korhonen sanoo Rahvas-lehdessä.

Rahvas on Perussuomalaisten Nuorten lehti.

Korhosen mukaan opettajat pelkäävät saavansa moitteita virkamiehiltä tai oppilaiden vanhemmilta, jos he puuttuvat ristiriitatilanteisiin. Hän sanoo, että hän itse ei pelkää puuttua ongelmiin.

– Juuri tästä syystä olen pidetty opettaja myös oppilaiden keskuudessa, toisin kuin punavihreät feministikolumnistit ovat väittäneet.

Korhonen poisti viime talvena Alppilan koulun ruokalasta oppilaan työntämällä tätä selästä. Toinen oppilas tallensi tapauksen videolle.

Alppilan koulun rehtori antoi Korhoselle potkut, mutta Helsingin opetuslautakunta muutti rangaistuksen kirjalliseksi varoitukseksi. Korhonen jatkaa opettajana, mutta ei enää Alppilassa.

Pian tapauksen jälkeen Korhonen liittyi perussuomalaisiin.

– Olen äänestänyt perussuomalaisia kolmissa peräkkäisissä vaaleissa, hän sanoo.

Korhonen moittii Helsingin kaupungin virkamiehiä ja katsoo näiden toimineen ”halpamaisesti”.

– Virkamiehet aloittivat valheellisen mustamaalauskampanjan punavihreän median avustuksella.

Korhonen arvioi, että vihreät ovat opetusasioissa asiantuntemattomia. Hän ehdottaa, että vihreiden kansanedustajien tulisi mennä kolmeksi kuukaudeksi kouluun sijaiseksi.

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)