Verkkouutiset

Kim Jong-un väittää parantaneensa Aidsin, Ebolan ja syövän

Pohjois-Korean itsevaltainen johtaja väittää tiedemiestensä keksineen lääkkeen, joka tepsii lähes kaikkeen.

Pohjois-Korean virallinen uutistoimisto KCNA kertoo pohjoiskorealaisten kehittäneen ihmelääkkeen, joka parantaa Aidsin ja joka tepsii myös Ebolaan ja syöpään.

Independentin mukaan pohjoiskorealaisten lääkkeessä käytetään muun muassa terveystuotteena suosittua ginsengjuurta. Lääke annetaan ruiskeena ja sen nimi on Kumdang-2.

”Tutkijat sekoittavat harvinaisia maametalleja ginsengiin”, tohtori Jon Sung Hun kuvailee KCNA:lle.

Hänen mukaansa ruiske valmistetaan ”näistä monimutkaisista yhdisteistä tehdyistä uutteista”.

Jon Sung Hun kertoo lääkkeen tehostavan ihmisen immuunijärjestelmää niin voimakkaasti, että se auttaa moniin ”pahanlaatuisiin epidemioihin”.

Lääkkeellä on jo omat kotisivut. Paikoin varsin kehnolla englannilla kirjoitetuilla sivuilla siteerataan muun muassa ”ulkomaisten terveystahojen” havaintoja, joiden mukaan lääkkeellä on saavutettu loistavia tuloksia esimerkiksi Aidsin hoidossa. Lisäksi kotisivuilla kerrotaan pohjoiskorealaisten lääkintätiimien Afrikassa tekemistä havainnoista. Niiden mukaan lääke paransi 63,5 prosenttia HIV-potilaista ja 56 prosenttia Aids-potilaista. Kaikki lääkettä kokeilleet saivat kuitenkin pohjoiskorealaisten mukaan siitä merkittävää hyötyä.

Aidsin ja HIV:n lisäksi lääkkeen kerrotaan parantavan myös useita erilaisia syöpiä ja tepsivän myös Ebola-virukseen. Väitteen tueksi ei ole esitetty tutkimustietoa.

Uusimmat
MAINOS