Verkkouutiset

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja vaihtuu

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä siirtyy Nordic West Officen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Joukko osaajia yhteiskunnan eri aloilta on perustanut Yhdysvaltoihin läntistä maailmaa mullistavien muutosten analysointiin ja hallintaan erikoistuneen johdon konsultointitoimiston. Osin ajatushautomon tavoin toimivan yrityksen, Nordic West Officen toimitusjohtajana aloittaa Risto E. J. Penttilä ja Yhdysvaltojen toimintojen vetäjänä Amcham Finlandin toimitusjohtajan tehtävistä siirtyvä Kristiina Helenius.

Nordic West Office on Miltton Groupin tytäryhtiö ja mukana strategisena partnerina ja osakkaana on kansainvälinen lakiasiantoimisto Orrick.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Nordic West Officen perustajatiimiin kuuluu Penttilän ja Heleniuksen lisäksi Jorma Ollila, joka toimii yrityksen hallituksen puheenjohtajana, Suomen edellinen Yhdysvaltain-suurlähettiläs Charles C. Adams, Ruotsin entinen opetusministeri Aida Hadzialic ja Miltton Groupin toimitusjohtaja Mathias Järnström.

Syksyn ja ensi vuoden aikana Nordic West Office toteuttaa yhdessä Suomen keskuskauppakamarin ja poliittisia analyyseja tuottavan Oxford Analytican kanssa skenaarioprojektin, jossa on mukana yli kymmenen pohjoismaista suuryritystä. Skenaarioprojektin tarkoituksena on tarjota pohjoismaisille yrityksille ”vahvaa, kansainvälistä näkemystä ja ymmärrystä geopoliittisen, taloudellisen ja teknologisen murroksen vaikutuksista pohjoismaiselle elinkeinoelämälle”.

Penttilä on toiminut Keskuskauppakamarin toimitusjohtajana vuodesta 2010 ja jatkaa nykyisessä tehtävässään siirtymäkauden ajan.

– Olemme Keskuskauppakamarissa iloisia siitä, että yhteistyö Riston kanssa jatkuu kauppakamarin ja Nordic West Officen yhteisen skenaariohankkeen puitteissa, Keskuskauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Jussi Pesonen toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)