Verkkouutiset

Kasasimme kansanedustajan K18 -nettiviestejä – missä tulee raja?

Kansanedustaja James Hirvisaaren kielenkäyttö sosiaalisessa mediassa on jälleen ottanut uuden askeleen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari julkaisi sunnuntaina runopätkiään Twitterissä. Yksi sisälsi rankat homovitsit Rkp:sta ja vasemmistoliitosta.

Kova kielenkäyttö sosiaalisessa mediassa on Hirvisaaren tavaramerkki. Verkkouutiset kasasi tähän juttuun hänen silmiinpistävimpiä twiittejään tältä vuodelta.

Esimerkiksi maahanmuutto- ja rasismikeskusteluun tai mediakritiikkiin liittyviä ”normaaleja”, vaikkakin kiistanalaisia tekstejä emme sinänsä ottaneet mukaan. Twiitit valittiin tyylin perusteella.

Eräät seuraavista Hirvisaaren teksteistä eivät tavallisesti ole tiedotusvälineille julkaisukelpoisia eivätkä ne ole lapsille sopivia. Osaltamme pahoittelemme niiden kieltä ja osan loukkaavuutta.

Yle Päijät-Hämeellä maanantaina Hirvisaari sanoi käyttävänsä viestintävälineitä hyväksi. ”Olen käyttänyt värikkäitä ja provosoivia tekstejä siinä tarkoituksessa, että perussuomalaisten tavoitteista kerrottaisiin totuudenmukaisesti, laadukkaasti ja tasapuolisesti, ja mielestäni onnistunut siinä. Tekstien käyttö on yksi taiteenlaji”, hän totesi.

Perustuslain 31. pykälän mukaan ”kansanedustajan tulee esiintyä vakaasti ja arvokkaasti sekä loukkaamatta toista henkilöä”.

Kansanedustaja James Hirvisaaren 2013 Twitter-kirjoituksia

är koo pee anteeks antakee

onko pakko panna /cc

vee aa äs, suck my ass

sateenkaarijengi ”hommiin” läks (22.9.2013)

Kukkahatturiimi

äs dee pee, mamu kävelee tikapuita pitkin taivaasee

koo oo koo onko ookoo koko jengi laittaa kortistoo (22.9.2013)

Reijo ”ilmatilojen hallitsija” jyrisee, Minä annan tulitukea, Muut pilkkaavat, mutta konekiväärit laulavat kuorossa vihollisen tohjoksi. (21.9.2013 kansanedustaja Reijo Tossavaisesta)

Svenska ylenanto ei selvästikään ymmärrä allegorista kieltä. 😀 (21.9.2013, kommentti kysyvälle twiittaajalle)

Kiiiiihottava kysymys: onko homous geneettinen ominaispiirre? (17.9.2013)

Uutisointi perussuomalaisista on useimmiten täysin kusipäistä. Neutraalius, tasapuolisuus ja totuudellisuus toisivat laatua. (11.9.2013)

Kyse on moraaliltaan mätien ihmisten pyrkimyksestä vaientaa poliittiset kilpailijat. Valtamedia komppaa ja häpäisee journalismia joka päivä. (11.9.2013)

Terveiset Sysmästä! Täällä uskalletaan näyttää hallituksen kaavailemille pakkoliitoksille keskisormea. (30.8.2013)

”Klopit” ja ”pimut”

HAH! En tietenkään tanssi median pillin mukaan. Typykkä ei kai ollut sitä vielä oivaltanut. 😀 (29.8.2013 Keskisuomalaisen toimittajasta)

Klopit (Katainen, Stubb, Haglund, Arhinmäki, V.Niinistö, Vapaavuori) ohjaavat pimujen kanssa Suomi-laivaa. Karille mennään vuorenvarmasti. (21.8.2013)

Svedukloppi yrittää Timppaa painostaa. Teuvo on rohkea ja puhuu asiaa. Puolustan Teukkaa. (21.8.2013 RKP:n puheenjohtaja Carl Haglundista)

Terveysviranomaiset voisivat tutkia, löytyykö EB:n kommetista jotain sellaista, joka voitaisiin tulkita epästabiilin mielialan tuotteeksi. (20.8.2013 Eva Biaudetista)

(Toinen twiittaaja: ”Vedä sitä n**keriä turpaan”-henkinen matsku ei mun mielestä oo ihan ok kamaa hienossa ammattilaisillassa vuonna 2013.” – Hirvisaaren vastaus:) Ja Mix Ei? Ihan hyvin voi Joku Toinen vääntää että ”Vedä sitä Gulagia pataan”. ELI: Ei-Liian-Kireää-Otsavannetta-Pliis. (19.8.2013)

Juuri näin. Ei saa olla epäseksikäs. Pitää olla mediaseksikäs, ja sitä yksikään suvakki ei ole. Röyh! (19.8.2013)

”Homoterrori”

Kehtaat kuitenkin käyskennellä eduskunnan käytävillä ja käyttää valtaa ilman minkäänlaista kansan mandaattia. 😉 (19.8.2013 MTV3:n toimittajalle)

Uusi Suomi. Raha- ja mediavallan saastainen allianssi. (19.8.2013)

”loiör laiör” 😀 (17.8.2013 thaimaalaisia ahkeriksi sanoneelle)

Puolustan avioliittoinstituutiota homoterrorilta, ja siinä mielessä olen kirkon kannalla. Hiukan eri sarjaa kuin islamin vainot. (17.8.2013)

Kansanluonteeseemme kuuluu ahkeruus ja luotettavuus. Tuleeko mieleen sellaisia kansanryhmiä, joille em hyveet eivät ihan kärkipäässä kuulu? (17.8.2013)

Onko Jumala olemassa?

Mitä sillä on väliä?

Sisällänihän asuu jumaluus.

Se, miten aistin maailmaa.

Elämä. (16.8.2013)

”Ominaispiirteet”

Kristinuskovaisista puolet on hurmahenkisiä hihhuleita, puolet lakihenkisiä paholaisia ja loput järkeviä ja oikeasti hyviä ihmisiä. (16.8.2013)

”Kansainvälisyys EI tarkoita sitä, että suomalaisten pitäisi luopua kansallisesta identiteetistään tai ottaa elätettäväkseen sellaisia, joiden geneettisiin ominaispiirteisiin ei ahkeruus kuulu.” (9.8.2013 James Hirvisaari siteeraa US:n poistamaa omaa kommenttiaan)

Toimittaja-tytteli vieläpä soitti perään eikä meinannut ymmärtää, että en täältä markkinahumun keskeltä kommentoi asiaa millään tavalla. :-/ (9.8.2013 ilmeisesti Uuden Suomen toimittajasta)

Seppo (Lehto) on aivan uskomaton seura- ja huumorimies. En muista, koska olen nauranut niin paljon kuin eilen. (24.7.2013)

Sain vaikutelman, että tuon puhelinhaastattelun aikana pojutoimittaja runkkasi kiihkeästi. (20.7.2013 haastattelustaan Ilta-Sanomissa)

Minun puolestani voisitte mennä mahojen lehmien ja tuhkamunien kanssa jonnekin prometheusleirille keskenänne fantasioimaan. 😀 (20.7.2013 vastaus edellisestä twiitistä kysyneelle)

Erinomaista! Tissihullut ovat takuulla terveempiä kuin peppuhullut. (20.7.2013)

Minä imin tissiä kuulemma 3v saakka, ja sen jälkeen olen imenyt aina kun se on ollut mahdollista. (20.7.2013)

”Maho kurppa”

Nuo punapersepaviaanit eivät ymmärrä, ettei pilkan kohteena ole ihmisen ihonväri vaan heidän oma typeryytensä.

Nuo omalla erinomaisuudellaan onanoivat imbesillit ihra-aivot pukevat maailmaa MAO-univormuun piilottaaksen oman rumuutensa.

Nuo oman kateutensa läpimädättämät visvasyyläiset räkäpäät sensuroivat SANOJA saadakseen omalle valheelleen lisää elintilaa.

Melkein säälittäisi moinen munattomuus, ellei niin paljon oksettaisi tuo typerän omahyväsiyyden etova löyhkä. Pahoja ovat.

@jameshirvisaari #punapersepaviaanit #lehtineekerit #muumimammat #tuhkamunat #mahot lehmät #Suomen raiskaajat #raatokärpäset

(19.7.-20.7.2013 James Hirvisaaren vaimo lähetti seitsemän twiittiä, jotka kaikki James Hirvisaari retwiittasi. Twiitit on sen jälkeen poistettu.)

ttu härö keppi maho kurppa. Mutta Dmitri tietää. (17.7.2013 vastauksena keskustelijalle, liitti oheen Youtube-videon ”Dimitri kuulee perussuomalaisista”)

Minä ehdotin taannoin Brunbergille, että vanha kunnon Neekerinsuukko nimetään Paviaaninsuukoksi. En saanut vastausta. (14.7.2013)

”Seksileluja”

Politiikka on /cstä. Evankeliumissa on oikeasti hönkää. (14.7.2013)

Ja mediahan ei tähän paskaan tietenkään tartu, koska perussuomalainen rasisti fasisti natsi pitääkin murskata keinolla millä hyvänsä. (10.7.2013)

Syyttäjähän valehteli väittäessään minun tarkoittaneen blogikirjoituksessani kaikkien maailman muslimien olevan rikollisia ja raiskaajia. (4.7.2013)

”Yleinen asenne etenkin vallankumousjuhlien aikaan on, että paikalle saapuvat naiset kerjäävät tulevansa raiskatuiksi.” (4.7.2013 siteeraa Iltalehden juttua)

Enää ei tervehditä eduskunnan käytävillä. Valehtelijoiden kanssa en ole missään tekemisissä. (ESS:n toimittajasta 25.6.2013)

Essin sonnanheitto jatkuu hamaan hautaan (sic!) saakka. (18.6.2013)

Tuomioistuimet ovat Valtakunnansyyttäjänviraston orjia ja seksileluja. (3.6.2013)

Sananvapauden raiskailu jatkuu ja jatkuu. 🙁 🙁 🙁 Minusta kaikki raiskaajat joutaisivat linnaan. (Magneettimedian juutalaiskirjoituksista 30.5.2013)

”Suvakkitoimittajat”

Suomessa VKSV vahtii, ettei kukaan vain erehtyisi moittimaan lasten joukkoraiskaajia. Turpa umpeen kansalaiset! (12.5.2013)

Kuinkas suomalaiset tyhjäpäät kukkahattuämmät tähän asiaan suhtautuvat? Rasismia? (14.4.2013 muslimiaktiivin erosta Ruotsin demarijohdosta)

Valtakunnansyyttäjänviraston velikullille terveisiä: EROTKAA! (2.4.2013)

Haluan profiloitua perussuomalaisena enkä sisulaisena. (24.2.2013)

Häippäsin Usarin blogeista. Moderointi ihan paskaa, keskustelu täysin tasotonta, ja seassa liikaa ääliöitä. US:n toimittaja on ihan eri luokkaa kuin ESSin räkänokka. (6.2.2013)

Mitähän kulttuurin ihanuutta kukkahattuämmät, VKSV:n höpönassut ja suvakkitoimittajat keksivät tästäkin löytää… (27.1.2013 saudin saamista tappouhkauksista)

Lieneekö olemassa myös raiskaamiselle altistava geenimutaatio, ja korreloiko se kenties jotenkin älykkyysosamäärän kanssa? (24.1.2013)

Kulttuurirunkkausta (12.1.2013 twiittaa bloginsa otsikon)

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)