Verkkouutiset

Kansanedustajan poissaolovideo kerännyt 150 000 katsojaa – erikoinen yllätyshitti

Kokoomuksen Mikael Palolan Youtube-videosta tuli melkoinen nettimenestys.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskisuomalainen Mikael Palola ryhtyi pitämään vlogia eduskunnasta, kun hän oli noussut kesällä varasijalta kokoomuksen kansanedustajaksi.

Salkku aukivideoblogeissa Palola on käynyt untuvikon ihmettelevin ottein läpi, millaista eduskunnassa on.

Yllättäen yksi Mikael Palolan videoiden jakso on noussut erittäin katsotuksi. Salkku auki 11 – Puheita tyhjälle salille on nyt saanut jo yli 150 000 katsojaa Youtubessa, kun Stara kirjoitti siitä tässä jutussaan.

Jaksossa Palola mietiskelee istuntosalityöskentelyä. Hän kertoo tulleensa kahden ensimmäisen työviikkonsa aikana siihen tulokseen, että ”tässä nykyisessä touhussa ei ole oikeastaan mitään järkeä”.

Mikael Palola ihmettelee, että edustajien paikalla olon kirjaukseen riittää käynti painamassa läsnäolonappia istunnon alussa, vaikka sen jälkeen lähtisi heti kotiin. Muulloin sali on tyhjillään ja porukka käy pitämässä puheita saadakseen merkinnän puhujatilastoihin, joista media sitten rankkaa lopulta paremmuustilastoja.

Videon lopulla Palola myös ihmettelee, että kansanedustajille yhä tuodaan heidän pitämänsä puheenvuorot vielä paperisena tarkistettaviksi, vaikka puhe on siis jo pidetty.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)