Verkkouutiset

Verohallinto ei enää osallistu X:n keskusteluihin. LEHTIKUVA / EELIS BERGLUND

Kansanedustajan mielestä verottajan pitäisi poistua somesta

Tere Sammallahden mukaan viraston pitäisi keskittyä ydintehtäviinsä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verohallinto kertoi maanantaina, ettei se enää osallistu keskusteluihin viestipalvelu X:ssä.

– Näinä valtionhallintoon kirpeästi kohdistuvien säästöjen aikana luonnollisesti mekin katsomme, mihin viestinnän resurssit riittävät ja miten käytämme työaikaamme entistäkin tehokkaammin. Datamme on näyttänyt jo pidempään, että ennen niin toimiva ja monin tavoin fantastinen X ei toimi enää vuorovaikutuksen saati asiakasneuvonnan alustana, Verohallinnon viestintäjohtaja Kati Kalliomäki perustelee päätöstä blogissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hän kertoo, että verottajan Verouutiset-tili säilyy X:ssä, mutta vain automaattisten tiedotteiden ja uutisten julkaisijana.

– Emme enää vastaanota organisaatiotillillemme yksityisviestejä emmekä vastaa meille lähetettyihin kommentteihin, Kalliomäki kertoo.

Kansanedustaja Tere Sammallahti (kok.) on tyytyväinen päätökseen. Hänen mielestään verottajan pitäisi poistua kokonaan sosiaalisesta mediasta.

– Loputkin some-tilit kiinni ja fokus viraston yhdintehtäviin. Aivan absurdia, että Verohallinnossa käytetään aikaa muun muassa Giphy-, TikTok- ja Spotify-tilien ylläpitoon. Pääosin virastoille riittää nettiviestintä omalla nettisivulla, loput leikkuriin, Sammallahti kirjoittaa.

https://twitter.com/TereSammallahti/status/1802658099968221184

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)