Verkkouutiset

Kansanedustajan henkeä uhattu – ”En muuta puheitani terroristijärjestöstä”

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen kertoo nettisivuillaan, että hänen henkeään on uhattu.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Timo Heinonen kirjoittaa olevan harmillista, että eduskuntavaalikampanjat saavat osakseen myös ilkivaltaa ja sotkemista.

– Mainoksia revitään ja sotketaan ja tätä taitaa käydä kaikille puolueille. Ehkä osassa on poliittista viestiä ja vastustusta ja osassa ehkä muutakin.

– Ymmärrän sen, että meistä jokaisen mielipiteet ärsyttävät jota kuta. Mutta demokratiaan kuuluu vastata erilaisiin mielipiteisiin esittämällä asiallisella tavalla omansa. Ei siis sotkemalla toisten mainoksia ja tai häiritsemällä muuten, Heinonen toteaa.

– Ehkä kaikista pisimmälle tässä menevät ne, jotka uhkaavat jopa henkeä sananvapautta rajoittaakseen. Mutta toisaalta pelollekaan ei saa antaa jalansijaa. Näin itse olen yrittänyt nytkin toimia vaikka kaikkia ei puheeni muun muassa terroristijärjestö DAESH (ISIL) toimista olekaan miellyttäneet. Mutta en niidenkään jälkeen puheita muuta, Heinonen kirjoittaa.

Heinonen kertoo Verkkouutisille saaneensa uhkauksen puhelimitse. Hänen mukaansa soittaja käski olla puhumatta kyseisestä terroristijärjestöstä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)