Verkkouutiset

Kansanedustajaan käytiin käsiksi kadulla

Uuden vaihtoehdon Pentti Oinonen oli uhkaavassa tilanteessa Helsingissä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Pentti Oinonen (uv.) kertoo häneen käydyn käsiksi viime viikon tiistaina Helsingin kadulla. Päälle käynyt mies tiesi, että kyse on kansanedustajasta.

Oinonen on yksi kansanedustajista, jotka olivat vuorokautta aiemmin irtautuneet perussuomalaisista omaksi eduskuntaryhmäkseen.

– Hän otti tuosta noin kiinni ja sanoi jotain saunan taakse viemisestä, Pentti Oinonen kuvailee.

Oinonen sanoo rauhoitelleensa miestä ja työntäneen tämän pois. Hän sanoo itselleen sattuneen vastaavia tilanteita paljonkin.

– Siinä sen näkee millaista porukkaa sinne jäi, Oinonen heittää perussuomalaisista.

Virallisia ilmoituksia kansanedustaja ei rupea asiasta tekemään. Hän on kuitenkin pitänyt huolta, että eduskunnassa tiedetään tapauksesta.

Aamulehden mukaan Uuden vaihtoehdon johto on ollut tiiviisti yhteydessä eduskunnan turvallisuusosaston kanssa. Uuden ryhmän edustajat ovat saaneet menettelytavat uhkaavia tilanteita varten. Fyysisen koskemattomuuden uhkauksista kansanedustajan tulee heti olla yhteydessä turvallisuusosastoon.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)