Verkkouutiset

Kansanedustaja vaatii, ettei muita oppilaita vanhempia ulkomaalaisia saa päästää koululuokkiin

Perussuomalaisten turkulaiskansanedustajan mielestä turvapaikanhakijoita tai koululuokkien normaalia ikätasoa vanhempia ulkomaalaisia ei saisi päästää peruskouluihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Ville Tavio vaatii tiedotteessaan, että ”keskeneräisessä turvapaikkaprosessissa olevien ja kielteisen päätöksen saaneiden sekä koululuokkien normaalia ikätasoa vanhempien ulkomaalaisten päästäminen suomalaisiin peruskouluihin lopetetaan välittömästi”.

Tavio esittää lisäksi, että kaikille 15–18-vuotiaana esittäytyville turvapaikanhakijoille tulee tehdä aukoton ikätesti ennen kuin heitä päästetään lasten keskuuteen.

– Esiin tullut uskomaton tieto yli 20-vuotiaasta terroristista suomalaisessa peruskoulussa osoittaa, että lasten turvallisuus on vakavasti vaarantunut, Ville Tavio toteaa.

Turun terrori-iskun pääepäilty oli käynyt Turussa Puropellon peruskoulua vuoden ajan. Hän on itse kertonut olevansa 18-vuotias, mutta hänen ikäänsä ei ole voitu varmistaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)