Verkkouutiset

Kansanedustaja Facebookissa: ”Taistelemme loppuun asti yhden aidon Suomen kansan puolesta”

Kansanedustaja Olli Immonen piti puolenyön aikaan sosiaalisessa mediassa palopuheen monikulttuurisuutta vastaan.

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kirjoitti erottuvan Facebook-päivityksen perjantain ja lauantain vastaisena yönä.

Immonen kirjoitti englanniksi. Seuraava on hänen tekstinsä käännettynä:

”Unelmoin vahvasta, rohkeasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Ruma kupla jossa vastustajamme elävät tulee varsin pian halkeamaan miljoonaksi pieneksi palaksi. Elämämme kietoutuvat yhteen hyvin ankarina aikoina. Nämä päivät jättävät ikuisesti jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on voimakas usko kanssataistelijoihini. Taistelemme loppuun asti kotimaamme ja yhden aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän”, Olli Immonen kirjoitti.

Kansanedustajalta kysyttiin, eikö kirjoitus ole aika provokatiivinen. Hän vastasi, että ”kuuluukin olla”. Hänelle huomautettiin, että ”taas tulee kohu ja jossain vaiheessa Soini joutuu puuttumaan peliin”.

Immonen totesi vielä, että ”mikään ei voi pysäyttää ajatusta jonka aika on tullut”.

”Vihollinen tulee kokemaan tuskallisen tappion ja vahvimmat meistä tulevat nousemaan kaikessa kunniassa. …Välillä on ihan kiva runoillakin”, kansanedustaja jatkoi.

Alkuviikosta Olli Immonen kirjoitti Facebookissa suurmoskeijahankkeesta puhuttaessa, että ”Suomen pakkomonikulttuuristaminen ja islamisoiminen eliitin toimesta tulevat johtamaan tulevaisuudessa kasvaviin konflikteihin ja sisällissotiin maamme sisällä. Tämä on väistämätöntä, mutta tätä eliitti ei ilmeisesti halua ymmärtää”.

Uusimmat
MAINOS