Verkkouutiset

Jussi Niinistö: Ei ”takiaispuolueita” seuraavaan hallitukseen

Perussuomalaisten toinen varapuheenjohtaja Jussi Niinistö ei haluaisi nähdä pieniä puolueita seuraavassa hallituksessa. Hän kommentoi asiaa lyhyesti Ylen ajankohtaisessa kakkosessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kysyttäessä perussuomalaisten näkemystä vuoden 2015 eduskuntavaalien jälkeen valittavasta hallituksesta, kansanedustaja Jussi Niinistö (ps.) letkautti, että ”ensin on tietenkin vaalit käytä ja sitten vasta voidaan karhunnahka nylkeä”. Hän suostui kuitenkin raottamaan ajatteluaan.

– Varmaan on niin, että jos mielipidemittauksia katsoo, Suomeen on syntymässä tällainen neljän suuremman puolueen ryhmä. Pitäisin realistisena, että kolme suurta puoluetta muodostaisi hallituksen, joka on vahva ja toimintakykyinen ja jolla voisimme kohdata tämän vaalikauden jälkeen kentistä suuremmat talouden haasteet, jotka ovat edessä, Jussi Niinistö kertoi Ylen ajankohtaisessa kakkosessa.

– En mielellään näkisi takiaispuolueita seuraavassa hallituksessa, koska näyttää siltä, että ne ovat tämän hallituksen toiminnassa osin jopa halvaannuttaneet päätöksentekoa, hän jatkoi.

Kannatukseltaan pienempiä puolueita ovat tällä hetkellä järjestyksessä suurimmasta pienimpään vihreät, vasemmistoliitto, ruotsalainen kansanpuolue ja kristillisdemokraatit. Ne ovat kaikki edustettuina nykyisessä hallituksessa.

Jussi Niinistön ei erotellut, mitkä pienistä puolueista olisivat ja mitkä eivät olisi tervetulleita hallitukseen, jossa myös perussuomalaiset istuisivat. Hänen mukaansa perussuomalaiset tähtää suurimmaksi puolueeksi, ja vähimmäistavoite on päästä kolmen suurimman joukkoon.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)