Verkkouutiset

Jussi Halla-aho terrori-iskun jälkiseurannasta: Tänään on ihan popcorn-päivä

Maahanmuuttokriittinen europarlamentaarikko viljelee kyynistä ironiaa reaktioista Ranskan terrori-iskuun.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Tänään on ihan popcorn-päivä. Jostakin syystä toimittajien, päivystävien dosenttien ja poliitikkojen tapa analysoida tapahtumia ei muistuta juurikaan sitä keskustelua, jota käytiin Breivikin tekojen jälkeen vuonna 2011”, Jussi Halla-aho kirjoitti Facebookissa torstaiaamuna.

Perussuomalaisen europarlamentaarikon Facebook-seinällä on ollut Charlie Hebdo -pilalehden terrori-iskun jälkeen vilkasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Halla-aho itse on kirjoittanut keskiviikkoisen iskun jälkeen useita kyynisen oloisia kommentteja.

”Muistakaamme, että: 1) Tämä on yksittäistapaus. 2) Tämä ei liity mihinkään. 3) Tästä (toisin kuin Ruotsin moskeijahyökkäyksistä) ei leviä lonkeroita mihinkään suuntaan. Koska tapaus kuitenkin voi lisätä aiheettomia ennakkoluuloja, on luultavasti hyvä hetki marssia islamofobiaa vastaan”, Halla-aho kirjoitti heti tapahtuneen jälkeen keskiviikkona.

Torstaina uutisoitiin iskun vuoksi järjestettävästä antirasistisesta mielenilmauksesta Helsingissä. Halla-aho kommentoi, että ”jahas, islamofobiaa vastaan marssitaan jo. Homma toimii kuin sveitsiläinen kello”.

Keskiviikkona illalla europarlamentaarikko julkisti saamansa uhkausviestin. ”Pitäisiköhän uusimpien tapausten valossa sittenkin olla huolissaan”. Hänelle on huomautettu, että viesti vaikuttaa feikiltä. ”Vain rasismitutkijoiden saamat uhkaukset ovat aitoja. Ne ovat niin aitoja, että niistä voi pöyristyä vaikkei niitä edes julkaistaisi”, Halla-aho vastasi.

Jussi Halla-ahon muita tuoreita tokaisuja Facebookissa ovat olleet muun muassa ”muslimit ovat äärioikeiston salajuoni islamin mustamaalaamiseksi” ja ”jos joku leikkaa pääni irti, XX on sitä mieltä, että tein sen itse kerjätäkseni sääliä”.

”18-24-vuotiaista Ranskan kansalaisista vain 27% kannattaa Isistä. Hyvin menee, kotoutus pelittää, islam on rauhanuskonto yms.”, hän toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)