Verkkouutiset

Juhannuksen sääennusteet ovat yhä epävarmoja. LEHTIKUVA / AADA PETÄJÄ

Juhannukseksi näillä näkymin luvassa kesäistä säätä

Juhannusviiikonlopun ennusteet ovat yhä epävarmoja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vaikka ennusteisiin liittyy vielä huomattavaa epävarmuutta, näyttää juhannusviikonlopun sää näillä näkymin Forecan mukaan ”melko kesäiseltä”. Päivälämpötilat nousevat ennusteissa etelässä 20 asteen tienoille, eli juhannukseksi melko tavanomaisiin lukemiin, kun taas muualla maassa lämpötilat ovat kallistumassa ajankohdan keskiarvon viileälle puolelle. Maan keskiosassa päivälämpötila olisi nykyennusteiden mukaan juhannusviikonloppuna 15-20 astetta, Lapissa taas 10-15 astetta.

Ennusteiden muuttumisen todennäköisyys on kuitenkin suuri, Foreca painottaa. Juhannusviikonlopusta on näillä näkymin kuitenkin tulossa enemmänkin aurinkoinen ja poutainen.

Alkuviikosta osaan Suomea ennustetaan sadetta, mutta suurimassa osassa maata sää on maanantaina ja tiistaina jopa varsin aurinkoinen. Keskiviikkona ja torstaina Lappiin povataan rankkaakin sadetta, mutta muualla sää on yhä varsin aurinkoinen. Sää viilenee kuitenkin alkuviikosta jonkin verran, päivälämpötilan liikkuessa enimmäkseen 15- 20 asteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)