Verkkouutiset

Juhana Vartiainen: Kaikki kokoomuksen ehdotukset eivät ole leikkauksia

Kansanedustajan mukaan muilla puolueilla on niukasti keinoja työllisyyden nostamiseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja, taloustieteilijä Juhana Vartiainen ottaa Twitterissä kantaa keskusteluun työllisyysasteen nostamisesta. Vartiainen kommentoi tviitissään tutkija Johanna Vuorelman kommenttia, jonka mukaan jokainen puolue tavoittelee korkeampaa työllisyyttä.

– Ongelma on, että muilla puolueilla ei oikein ole keinoja. Kokoomuksen ehdotukset ovat suunnilleen sitä, mitä virkamiehet ja tutkijakunta suosittavat. En ole samaa mieltä siitä, että kaikki tavoittelevat. Jotkin vain sanovat tavoittelevansa, mutta tarjoavat näennäiskeinoja, Vartiainen tviittaa.

– Eivätkä kaikki Kokoomuksen ehdotukset ole ”leikkauksia”. Jos poistaisimme saatavuusharkinnan, pienyritysten neuvottelukiellot tai yleiskorotusten yleissitovuuden, mitään ei ”leikattaisi” keneltäkään, Vartiainen jatkaa.

Twitterissä on viime päivinä keskusteltu kokoomuksen Kai Mykkäsen Helsingin Sanomille antamasta haastattelusta. Mykkänen esitti haastattelussa leikkauksia kannustinloukkuja luoviin sosiaalietuuksiin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)