Verkkouutiset

Kai Mykkänen. Facebook

”Jos tämä maa olisi velalla pelastettavissa, me olisimme jo pelastettuja”

Kai Mykkäsen mukaan Suomi tarvitsee vaalisunnuntaina käänteen.

– Eiköhän me tehdä sunnuntaina käänne tähän maahan, eikö niin!? Todella voin sanoa kyllä, hyvät ystävät, että jos tämä maa olisi velalla pelastettavissa, niin me oltaisiin jo pelastuttu, kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen nauratti yleisöään Vantaalla vaalien toritilaisuudessa.

– Neljä vuotta sitten Antti Rinne kävi täällä ja lupasi teille vappusatasen. Hän lupasi teille hoitajamitoituksen kuntoon. Hän lupasi koulutuksen kunnianpalautuksen.

– Vappusatasta ei ole näkynyt, vanhuspaikkoja on hoivakodeissa nyt vähemmän kuin silloin, ja koulut ovat entistä vaikeammassa tilanteessa. Velkaa on kyllä saatu se nelisenkymmentä miljardia otettua tällä vaalikaudella, Mykkänen jatkoi.

Kohtalokasta asiassa on kokoomuksen Mykkäsen mielestä se, että edessä on lähes 15 miljardin euron vuotuinen alijäämä ”jos jatketaan tällä Sanna Marinin hallituksen politiikalla”.

– Silloin se johtaa meidän hyvinvointimme vaarantumiseen. Paitsi, että kun me voitamme sunnuntaina vaalit, me teemme käänten jolla käännytään kestävän kasvun ja rehellisen suomalaisen valtion ylläpidon puolelle, tämän jatkuvan velkaelvytyksen teeskentelyn sijaan!

Mykkäsen mukaan asia on erityisen tärkeä Uudellamaalla, koska jos hallitus ei arvosta yrittäjyyttä ja elinkeinoelämää ja nostaa veroja, maksavat uusmaalaiset muitakin enemmän.

– Jokainen uurnille sunnuntaina! Tämä tulee olemaan todella pienestä kiinni. Jokainen ääni ratkaisee. Soitelkaa kavereille, tukekaa meidän ehdokkaitamme, laittakaa sosiaaliseen mediaan suosituksia käydä äänestämässä. Me viemme tämän homman kotiin, Mykkänen kehotti.

 

Uusimmat
MAINOS