Verkkouutiset

”Islam on vaarallinen, miljoonia valmiina leikkaamaan kurkkumme auki”

Italian maahanmuuttovastaisen puolueen Pohjoisen liiton johtaja Matteo Salvini jatkaa islamin vastaista kampanjaansa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sanomalehti Corriere della Seran mukaan Metteo Salvini oli lauantaina jakamassa Charlie Hebdo –lehden piirroksia sisältäviä lentolehtisiä, joissa myös vastustettiin moskeijoiden rakentamista Milanoon. Kaupungin vasemmistolainen pormestari on antanut luvan moskeijan rakentamiseen.

– Islam on vaarallinen. Maailmassa miljoonat ihmiset ovat valmiita leikkaamaan kurkkumme auki ja tappamaan islamin nimessä, myös täällä (Italiassa), hän sanoi lehden mukaan.

Salvinin mielestä ”islam ei ole niin kuin muut uskonnot, eikä sitä niin muodoin pidä kohdella kuin muita uskontoja”.

Hänen mukaansa myös maan vasemmistolainen pääministerin Matteo Renzin puheet islamista ovat vaarallisia.

– On tuskallinen ajatus, että Renzi marssii huomenna Pariisissa, kun hän massamaahanmuuttoa suosivan politiikkansa kanssa on osavastuussa siitä, mitä saattaa tapahtua huomenna, Salvini sanoi viitaten Pariisin terroritekoihin ja sananvapausmarssiin.

Aikaisemmin tällä viikolla Salvini julisti, että käynnissä on sota, jossa islam yrittää ottaa Euroopasta sotilaallisen ja kulttuurisen yliotteen. Hän arvosteli myös paavia pyrkimyksistä vuoropuheluun islamin kanssa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)