Verkkouutiset

ISIS uhkaa Israelia: Aloitamme sodan juutalaisia vastaan

Isis uhkaa aloittaa hyökkäykset Israelissa juutalaisia vastaa.

Niin kutsutun Islamilaisen valtion uskotaan julkaisseen uuden videon sunnuntaina. Isis uhkaa videolla aloittavansa sodan juutalaisia vastaan, kertoo The Times of Israel.

Veistä heiluttava mies kertoo videolla, kuinka hän jihadistitovereineen ”valmistautuu suureen sotaan (Israelia vastaan)… Jumalan avulla, jos Jumala niin haluaa.”.

Kasvonsa peittänyt mies varoittaa videolla ”kaikkia juutalaisia, apinoiden ja sikojen lapsenlapsia”, Isiksen suunnitelmista soluttautua Israeliin tehdäkseen hyökkäyksiä.

”Me tulemme joka puolelta maailmaa ja teurastamme teidät.”

Isisin julkaisi reilu viikko sitten hepreankielisen videon, jolla terroristijärjestö uhkaa hävittää jokaisen juutalaisen.

Verkkouutiset kertoi asiasta tässä jutussa.

Naamiota käyttävä nuorukainen puhuu videolla sujuvaa hepreaa. YouTube poisti videon sivustoltaan.

Videolla puhuva Isis-terroristi varoittaa, että ”todellinen sota ei ole vielä alkanut. Se, mitä olette kokeneet toistaiseksi, on lasten sotaa verrattuna siihen, mitä pian tapahtuu”.

– Me lupaamme teille, että yhtäkään juutalaista ei jätetä jäljelle koko maassa. Katsokaa miten reagoitte muutamaan autohyökkäykseen ja puukotukseen – putositte päällenne, ammuitte jokaisen, joka ajoi lujaa tai piti jotain kädessään, terroristi sanoi.

– Ajatelkaa mitä teille tapahtuu, kun pian kymmenet tuhannet saapuvat kaikkialta maailmasta teurastamaan teidät ja heittävät teidät roskiin.

Uusimmat
MAINOS