Verkkouutiset

IS: Häiriköinyt mies ripusti pekonisiivun naapurin oveen

40-vuotias irakilaisnainen joutui 25 vuotiaan kantasuomalaisen miehen häirinnän kohteeksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ilta-Sanomat uutisoi Pohjois-Savon käräjäoikeuden tuominneen miehen naapurin kotirauhan rikkomisesta ja pahoinpitelystä 60 päiväsakkoon. Hänelle tuli maksettavaa 480 euroa. Lisäksi hän joutuu maksamaan osapuolille korvauksia ja oikeudenkäyntikuluja.

Kyse oli 25-vuotiaasta kantasuomalaisesta miehestä, jonka kerrostalonaapurina asui yläkerrassa 40-vuotias irakilaisnainen. Nainen joutui muuttamaan pois muutaman kuukauden asumisen jälkeen.

Mies oli hakannut naisen ovea miltei neljän kuukauden ajan päivittäin, nimitellyt ja huudellut. Muutaman viikon jälkeen mies laittoi pekonisiivun naisen ovenkahvaan ja lopulta työnsi hirttosilmukan postilaatikosta sisälle.

Kun naisen siskon mies tuli muuttoavuksi, alakerran mies löi häntä nyrkillä kasvoihin ja alkoi painia. Suomalaismies pakeni asunnon keittiöön ja huitoi sieltä löytämällään pienellä veitsellä irakilaisen kyynärvarteen kolme viiltohaavaa.

Oikeus pohti, oliko pekonisiivun ripustaminen rasistinen teko. Mies kertoi tienneensä, ettei nainen syö sianlihaa. Miehen ovelle oli tätä ennen tullut pizzalähetti, jota mies ei ollut tilannut, ja oikeuden mielestä pekonisiivun motiivi oli rasismin sijaan kosto.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)