Verkkouutiset

IL: Väyrysen kansalaispuolue pääsemässä puoluerekisteriin

Keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen on pian saanut kasaan uuden puolueen rekisteröimiseksi tarvittavat 5 000 kannattajaa, kertoo Iltalehti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Kortteja tulee nyt runsaasti postin välityksellä: eilen 41, tänään 74. Viikonlopun aikana 5 000:n raja ylittynee, kun tapaan ihmisiä Oulun kauppatorilla lauantaina, Euroopan parlamentin jäsen Paavo Väyrynen kertoi Iltalehdelle.

Väyrynen kertoi olevansa ensi viikolla yhteydessä oikeusministeriöön, mikäli raja ylittyy. Puolueen sääntöjä tarkistetaan ja varmistetaan samalla se, että oikeusministeriö hyväksyy ne puoluerekisteriin merkitsemistä varten.

Nimiä kannattajakortteihin kerätään edelleen, koska on aina mahdollista, että jo kerättyjen korttien joukossa on sellaisia, jotka tarkastuksessa hylätään. Joka tapauksessa nyt on selvää, että Väyrysen Kansalaispuolue alkaa olla valmis puoluerekisteriin merkittäväksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)