Verkkouutiset

Jalkapalloilijat John Stones ja Marcus Rashford. AFP / LEHTIKUVA / JUSTIN TALLIS

Huippujalkapalloilijat hehkuttavat suomalaista keksintöä

EM-kisoihin valmistautuva Englannin joukkue on ostanut Oura-sormukset pelaajilleen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jalkapallon EM-kisoihin valmistautuva Englannin maajoukkue on hankkinut kaikille pelaajilleen suomalaiset Oura-älysormukset, kertoo brittilehti The Telegraph.

Sormus analysoi muun muassa unta, aktiivisuutta, stressiä, palautumista ja sydämen terveyttä tarkan biometriikan avulla. Sormus voi jopa ennakoida sairastumisen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Englannin joukkueen luottotoppari John Stones on hehkuttanut suomalaistuotetta.

– Sängystä noustessani tarkastan ensimmäiseni Oura-sormukseni nähdäkseni kuinka olen nukkunut – se on koukuttavaa, hän toteaa.

Verkkosivuillaan Oura markkinoi kuluttajien lisäksi tuotetta huipputason urheilijoille.

– Olitpa sitten ammattilaistason urheiluorganisaation johtaja tai eliittijoukkojen valmentaja, varmista, että tiimisi toimii parhaimmalla mahdollisella tasollaan tarkkoja biometrisiä tietoja hyödyntäen. Käytä täsmällistä ja jatkuvasti saatavaa dataa siten, että voit priorisoida levon, muokata harjoitteluaikatauluja, seurata palautumista ja havaita sairauden, vamman tai uupumuksen merkit, yritys kertoo.

Oura-sormuksia on ostettu myös Yhdysvaltain armeijalle.

Maailmanlaajuista huomiota suomalainen yritys on saanut sillä, että sormus on nähty useamman julkkiksen sormessa. Ouran faneja ovat esimerkiksi superjulkkis Kim Kardashian ja näyttelijät Gwyneth Paltrow ja Jennifer Aniston.

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)