Juomavettä lasketaan vesihanasta. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

HS: Kannullinen hapotettua hanavettä maksoi ravintolassa kahdeksan euroa

Asiakkaan mukaan lasku sisälsi yllätyksen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ravintoloiden nousseet hinnat herättävät jälleen keskustelua.

Helsingin Kampissa vaimonsa kanssa ruokaillut Antti Kajander kertoo Helsingin Sanomille tilanneensa pöytään 0,7 litraa hapotettua vettä. Kyseessä oli ruotsalaisen Thoreau-brändin konsepti, jossa ravintolat suodattavat ja hapottavat hanavettä itse.

Laskun maksamisen hetkellä ilmeni, että kannullinen hapotettua hanavettä maksoi peräti kahdeksan euroa.

– Pikku yllätys oli, Kajander toteaa HS:lle ja kertoo odottaneensa vain muutaman euron maksua.

Kuplaton hanavesi ei olisi aiheuttanut lisälaskua, mutta Kajanderin mukaan hinnoittelu jäi epäselväksi tilaushetkellä.

Hän sanoo HS:lle pelkäävänsä, että epäselvä tai epäreilulta tuntuva hinnoittelu voi jättää asiakkaille ikävän tunteen ja ajavan heitä pois jo vaikeuksissa rämpivistä ravintoloista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)