Verkkouutiset

Hjallis Harkimo: ”Meidän pitää kaikesta leikata”

Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi lähtevä liikemies Harry "Hjallis" Harkimo kehottaa vaalikampanjoinnissa rehellisyyteen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Jotenkin politiikkaan kuuluu, että pitää aina luvata kauhean paljon ennen vaaleja, että saataisiin ääniä. Minä en usko siihen.

– Eivät suomalaiset ole niin tyhmiä, etteivät he ymmärtäisi, että olemme huonossa taloudellisessa tilanteessa, ja että meidän pitää kaikesta leikata, jos meinaamme päästä eteenpäin. Ja mehän teemme niitä leikkauksia siksi, että joskus tulevaisuudessa voidaan elää hyvin, Hjallis Harkimo sanoo Verkkouutisille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Harkimo kertoi maanantaina MTV:n uutisille lähtevänsä kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi Uudenmaan vaalipiirissä. Harkimo asuu Sipoossa.

Harkimo kertoo äänestyspäätöksen syntyneen sunnuntai-iltana. Ehdokkuuden pohtiminen lähti liikkeelle 23. tammikuuta päivätystä Iltalehden blogista, jossa harkimo mietti, pitäisikö harkita ehdolle lähtemistä. Harkimon mukaan sen jälkeen on tullut liuta yhteydenottoja.

– Aika moni kokoomuksesta puheenjohtajaa myöten houkutteli minua, Harkimo kertoo.

– Sitten jouduin miettimään asiaa, että mitä teen sille. Kun minua pyydettiin, mietin, että suostuisin, Harkimo naurahtaa.

Hän kertoo, että tällä kertaa on ainut kerta, kun ”on saumat lähteä, jos meinaa lähteä”.

– Nyt on sellainen elämäntilanne ja työtilanne että pystyn lähtemään siihen, Harkimo sanoo.

Puoluevalinta oli Harkimolle alusta saakka selvä.

– Kokoomus on mielestäni kuitenkin yrittäjien puolue, ja sitten olen niin lähellä ollut kokoomusta, kun olin presidentinvaalikampanjassa mukana ja olen ollut auttamassa montaa vaalikampanjaa tässä eduskuntavaalien aikanakin, Harkimo sanoo.

Hänen mielestään kokoomuksella on mahdollisuudet vielä nousta suurimmaksi puolueeksi huhtikuun vaaleihin mennessä.

– Kaikki mahdollisuudet on aina jokaisessa kilpailussa niin kauan, kunnes maaliviiva on ylitetty ja sitten lasketaan pisteet.

Harkimon vinkit puolueelle ovat rehellisyys ja suoraviivaisuus.

– Sanotaan asiat niin kuin ne on, eikä kaunistella niitä. Sen meinaan pitää koko ajan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)