Verkkouutiset

Heiltä tulee tukea Putinille: Le Pen, Itävallan vapauspuolue, Ron Paul

Venäjän presidentti Vladimir Putinin Ukraina-toimilla on lännessä ymmärtäjiäkin.

EUObserver kertoo Venäjän hallituksen kutsuneen Ranskan Kansallisen rintaman puheenjohtajan Marine Le Penin ja Itävallan Vapauspuolueen tarkkailemaan Krimin kansanäänestystä.

Marine Le Pen ei vielä keskiviikkona tiennyt, lähteekö hän paikalle. Hänen mukaansa EU:n taloussanktiot Venäjälle ovat vaarallisia ja ”Krim ei ole kuten muu maa (Ukraina)… se on hyvin läheisesti sidoksissa Venäjään. Meidän täytyy ottaa huomioon Krimin historia”.

Marine Le Pen sanoo Ukrainan uudessa hallituksessa olevan uusnatseja ja ääriaineksia.

Itävallan vapauspuolueen Andreas Mölzer harkitsee myös Krimille lähtemistä. ”Me olemme harvoja niistä, jotka yrittävät ymmärtää Venäjää”, hän toteaa uutistoimisto APA:lle.

Yhdysvalloissa teksasilainen, omia teitään kulkeva kongressiedustaja ja presidentiksi pyrkinyt Ron Paul sanoo, että Putinilla on ”laki puolellaan” Krimin miehityksessä. Länsi on Ron Paulin mielestä kaksinaamainen ja Krimin pitäisi antaa erota.

Oheisella Fox Business Networkin Youtube-videolla Ron Paul sanoo, että todisteiden mukaan niin eurooppalaiset kuin USA:n hallitus järjestivät Ukrainan hallituksen kaatumisen, mutta sanovat nyt Krimin kansanäänestystä laittomaksi. ”’Kaikki mitä Putin tekee on laitonta’… Hän ei ole enkeli, mutta hänellä on itse asiassa lakia puolellaan.”

”Minusta meidän ei pitäisi tehdä kaikkea tätä uhkailua”, Ron Paul toteaa.

Uusimmat
MAINOS