Verkkouutiset

Kansanedustaja Heikki Autto. LEHTIKUVA/KALLE PARKKINEN

Heikki Autto jatkaa kokoomuksen puoluevaltuuston johdossa

Puoluevaltuuston johtoon oli kaksi ehdokasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Puoluevaltuuston puheenjohtajan paikkaa tavoittelivat nykyinen puheenjohtaja, kansanedustaja Heikki Autto ja espoolainen kokoomusaktiivi ja diplomi-insinööri Jussi Koskinen.

Autto sai puoluekokouksen äänestyksessä 668,2 ja Koskinen 43,2 ääntä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Näin he vastasivat ennen vaalia, miksi tavoittelevat puoluevaltuuston puheenjohtajuutta.

– Olen saanut puoluevaltuutetuilta vahvaa kannustusta hakea jatkokautta puoluevaltuuston puheenjohtajana. Olen ottanut sen merkkinä siitä, että puoluevaltuustotyön uudistaminen on koettu onnistuneeksi. Ja onhan hyviä tuloksia puolueen johtamisessa saatu aikaan ihan objektiivisestikin arvioiden, kun olemme nykyisellä puoluejohdon joukkueella onnistuneet tukemaan koko puoluetta voittamaan kaikki viime vuosina käydyt vaalit. Tätä menestyksekästä työtä toivoisin voivani päästä jatkamaan osana myös Tampereella valittavaa puoluejohdon joukkuetta. Ei siksi, että vaalien voittaminen olisi itseisarvoisesti tärkeää, vaan siksi että pääsemme tekemään hyviä asioita isänmaan kannalta, Heikki Autto perusteli.

Jussi Koskinen sanoi, että hänellä on kaksi tavoitetta, jotka ovat ”puoluevaltuusto puudelista vaikuttajaksi” ja talouskasvu.

– 1. Puoluevaltuuston jäsenet ja piirit muokkaavat ja äänestävät merkittäviä linjauksia. 2. Neuvottelu puoluehallituksen kanssa linjausten viemisestä toteutukseen. 3. Valmistelupaperit avataan ja jäsenten asiantuntemus siirretään ohjelmien tavoitteisiin ja keinoihin.

– Ansiotulovero, yhteisövero ja yrityksen omistajan pääomatulovero vaikuttavat suoraan yritteliäisyyteen, työn määrään ja yritysriskin ottamiseen. Suomalaisten ansaitsemisen verojen on oltava verrokkimaiden tasolla. Minulla on näyttöjä toiminnasta markkinataloudessa ja kasvun luomisesta teollisuudessa. Kasvu ratkaisee monia yhteiskunnan ongelmia, hän totesi.

Puoluevaltuusto on kokoomuksen korkein päättävä elin puoluekokousten välillä. Valtuuston puheenjohtaja on hierarkiassa puolueen puheenjohtajan jälkeen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)