Verkkouutiset

”Hassi on tehnyt maalleen enemmän vahinkoa kuin ehkä kukaan muu nykypoliitikoista”

Työssään europarlamentissa Satu Hassi (vihr.) on tehnyt omalle maalleen enemmän vahinkoa kuin ehkä kukaan muu nykypoliitikoista. Hassi on sopimaton omistajaohjauksesta vastaavaksi ministeriksi. Näin kirjoittaa kansanedustaja Reijo Tossavainen (ps.).

Reijo Tossavainen toteaa sunnuntaisessa blogissaan, että Satu Hassi oli nuoruudessa äärijyrkkä taistolainen kommunisti, nyt äärijyrkkä punavihreä.

– Työssään europarlamentissa Hassi on tehnyt omalle maalleen enemmän vahinkoa kuin ehkä kukaan muu nykypoliitikoista. Hän vaikutti EU-parlamentissa keskeisesti, että lähes miljardin vuosikustannukset aiheuttava rikkidirektiivi tulee voimaan. Hassi johti asian valmistelua ja päätöksentekoa EU:ssa, sillä hän oli ns. raportööri, Tossavainen kirjoittaa.

Hän muistuttaa, että rikkidirektiivi rankaisee suomalaista yritystoimintaa, suomalaista työtä ja hyvinvointia. Rikkidirektiivi rankaisee yrityksistä pahiten metsäteollisuutta, Outokumpua ja Rautaruukkia.

– Näistä osa on enemmän tai vähemmän valtio-omisteisia. Jos Hassi saa valtionyhtiöt peukalonsa alle, niin voidaan olla jokseenkin varmoja, että hän jatkaa vahingollista toimintaansa. Niin ei saa tapahtua, Tossavainen niittaa.

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)