Verkkouutiset

Halla-ahon viesti omilleen: ”Meitä äänestetään vain niin kauan, kun olemme vaihtoehto”

Europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon (ps.) mielestä "vaikeat ajat edellyttävät johtajuutta".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten maahanmuuttokriittiseen siipeen lukeutuva europarlamentaarikko Jussi Halla-aho arvioi Turun puoluekokouksessa, että ”poliittinen paine Suomen kaltaisia maita kohtaan on kova”.

Halla-aho katsoi Turussa, että Eurooppaan kohdistuu tällä hetkellä ennennäkemätön siirtolaispaine. Halla-ahon mukaan ”yhä suurempi osa Välimeren ylittäjistä ei ole pakolaisia, vaan elintason liikkeelle ajamia siirtolaisia”.

Halla-ahon mielestä Euroopan maat, Suomi mukaan lukien, ”ovat epäonnistuneet surkeasti nykyisten maahanmuuttajien integroimisessa” ja hänestä ”on selvää, mitä on edessä, jos määrät lähivuosina dramaattisesti kasvavat”.

– Poliittinen paine Suomen kaltaisia maita kohtaan on kova, mutta juuri vaikeat ajat edellyttävät johtajuutta ja poliittista tahtoa. Sitä äänestäjämme meiltä edellyttävät. Meitä äänestetään, koska me olemme vaihtoehto ja meitä äänestetään vain niin kauan, kun me olemme vaihtoehto.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)