Verkkouutiset

Hakkarainen pyytää anteeksi – ”humalatilaani käytettiin tarkoitushakuisesti”

Teuvo Hakkarainen pahoittelee aiheuttamaansa kohua. Hän myöntää lähettäneensä eduskuntapuhelimestaan arkaluontoisia kuvia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Seiska-lehti uutisoi torstaina perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen lähettäneen helsinkiläisnaiselle työpuhelimestaan itseään kuvaavia sukupuolielinkuvia.

Hakkarainen lähetti torstaina aamupäivällä medialle tiedotteen, jossa pahoittelee ”noloa kohua”. Hakkarainen sanoo arvostelukykynsä pettäneen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Teksti- ja kuvaviestein minut harhautettiin mukaan juoneen, jossa humalatilaani jällen kerran käytettiin tarkoitushakuisesti ja näin minua päästiin kiristämään taloudellisesti, sekä käyttämään hyödyksi kaupallisissa tarkoituksissa, Hakkarainen toteaa tiedotteessaan.

– Olen luonnollisesti selvänä erilainen kuin juovuksissa. Tämän vuoksi olen häpeissäni tapahtuneesta ja pahoittelen aiheuttamaani mielipahaa. Selittelyt eivät auta, peilistä löytyy asiaan korjaus.

Hakkarainen toteaa, ettei käytös ole sopivaa kansanedustajalle.

– Tarkoitukseni ei tietenkään ole ollut loukata edustamaani kansanedustuslaitosta. Pyydän harkitsematonta käytöstäni anteeksi Suomen kansalta.

Perussuomalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström toivoo Helsingin Sanomien haastattelussa kohujen loppuvan.

– Itse kukin saisi mennä peilin eteen ja muistaa, että tässä on vastuussa paitsi itselleen, myös puoluekavereille ja eduskunnan arvovallalle, Lindström sanoo HS:lle.

PS-eduskuntaryhmä päätti kaksi vuotta sitten, että Hakkarainen saa jatkaa eduskuntatyötään, mutta hakeutuu sen rinnalla alkoholiongelman vuoksi hoitoon. Päätös tuli sen jälkeen, kun Hakkaraisen uutisoitiin vierailleen humalassa moottoripyöräjengi Bandidosin tiloissa.

Hakkarainen pyytää tiedotteessaan arvioimaan uusinta kohua vain hänen, ”ei perussuomalaisten eduskuntaryhmän kautta”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)