Verkkouutiset

”Euroopan vapauttamisen sota” – tämä ideologi suunnitteli kohuttua muistotilaisuutta

Eurooppalaisen rodun vallankumouksen julistaja oli järjestämässä kesäkuista Eugen Schaumanin haudalla käyntiä.

Kansanedustaja Olli Immonen (ps.) on ollut kesällä kahdesti isoissa otsikoissa. Heinäkuun lopulla Immonen kirjoitti Facebook-päivityksessään monikulttuurisuuden vastaisten kanssataistelijoidensa taistelusta loppuun asti.

Kesäkuussa Immosen johtama Suomen Sisu -järjestö ja Sarastus-lehti järjestivät muistotilaisuuden Eugen Schaumanin (1875-1904) haudalla. Puheenjohtaja julkisti vaimonsa paikalta ottaman ryhmäkuvan, jossa mukana oli lukuisia avoimesti hitleristisen Suomen Vastarintaliikkeen aktiiveja.

Nettikirjoittaja Saku Timonen toteaa sivuillaan, että Schaumanin haudalla käynti on Suomen Vastarintaliikkeen perinne ja sisulaisten ryhmä päätti tulla paikalle samaan aikaan. Viime itsenäisyyspäivänä he olivat järjestäneet soihtukulkueen, jonka järjestysmiehinä olivat Vastarintaliikkeen miehet.

Olli Immonen kertoi Facebook-päivityksessään ennen Schauman-muistotilaisuutta ”suunnittelutalkoista”. Immosen valokuvassa olivat ravintolapöydässä hänen kanssaan Suomen Sisun ex-puheenjohtaja ja ps-poliitikko Teemu Lahtinen, Sarastus-lehden päätoimittaja Timo Hännikäinen ja Kai Murros.

”Historian pahin salaliitto”

Kai Murros on jäänyt Suomessa vähälle huomiolle eräänä ”kansallismielisten” ideologina. Hän on tehnyt kirjan Vallankumous ja sen toteuttaminen modernissa yhteiskunnassa.

Netissä on paljon Murroksen englanninkielisiä tekstejä ja videoita, joita nähtävästi seurataan myös Suomen ulkopuolella. Murrosta nimitetään ”professoriksi” monilla ulkomaisilla nettisivuilla. Tällä metapedia-sivuston sivulla hänen todetaan olleen ennen maolainen ”mutta nyt taistelevan fasistisen agendamme puolesta”.

Verkkouutiset suomensi Murroksen tästä kuultavaa ”Moskovan puhetta” esimerkiksi hänen linjastaan. Puheen englanninkielisen käsikirjoituksen versio on julkaistu tässä.

Murros aloittaa petoksesta, jolla eliitti on vienyt eurooppalaisilta kaiken ja antanut sen muukalaisille (”aliens”). Hänen mukaansa eurooppalaisia on vuosikymmenten ajan opetettu vihaamaan ja inhoamaan itseään ja sivilisaatiotaan ja opetettu, että ”barbaarien laumojen porteillamme tulisi voittaa”.

– Liberalismin, humanismin ja demokratian valepuvuilla eurooppalaiset on suostuteltu tekemään etninen itsemurha. Rotu, joka on saanut aikaan niin paljon ja on kestänyt niin paljon, on huijattu uskomaan omaan tuhoonsa ja toimimaan aktiivisesti tullakseen itse vieraaksi omalla maaperällään, Kai Murros toteaa videopuheellaan.

– Todistamme historian pahinta ja julminta salaliittoa maaperällämme: salaliittoa, jolla eurooppalaiset ihmiset korvataan. Systemaattista kampanjaa pyyhkiä eurooppalaiset pois olemasta.

Murroksen mukaan eurooppalaisten silmät tulevat kuitenkin aukeamaan tilanteen heiketessä, vaikka media ja akateeminen eliitti jatkaa valehtelua loppuun asti.

– He voivat saarnata vasemmistolaisuutta, liberalismia ja feminismiä, rakkautta ja rauhaa, järkeä ja suvaitsevaisuutta, mutta kun vihamme kasvaa, alkavat vanhat vaistot toimia taas. Olemme lopulta biologisia olentoja ja meillä on halu jäädä eloon, huolehtia jälkikasvustamme ja halu puolustaa aluettamme. He eivät voi viedä niitä geenikoostumuksestamme. Luontoa vastaan voi taistella vain tiettyyn rajaan asti – mutta tietyn rajan ylittämisen jälkeen luonto iskee takaisin.

Historian huipentuma

– Euroopan vapauttamisen sota tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa globaalia politiikkaa sanelevat meidän biologiset tarpeemme ja vaistomme. Eurooppalaisten kollektiivinen peto ottaa vallan ja syrjäyttää pehmeän, kohteliaan, liberaalin ja sivistyneen yliminän, Kai Murros toteaa videolla.

– On selvää että pedon ottaessa vallan suvaitsevaisuus ja maltillisuus jäävät syrjään. Eurooppalaisesta vallankumouksesta tulee alitajunnan vallankumous. Nykyaikaisesta maailmasta on tullut kuolemanloukkumme, ja voittaaksemme vapauden käännymme persoonamme pimeälle puolelle saadaksemme voimaa.

Puheessaan Murros toteaa monen kysyvän, eivätkö muukalaiset ole jo liian voimakkaita. Hänen mukaansa meidän päättäväisyytemme on kuitenkin voimakkaampi.

– Puolustamme omaa maaperäämme. Ja meidän juuremme ulottuvat syvemmälle. Voitamme, koska olemassaolomme on uhattuna. Strateginen etumme on, ettei meillä ole mitään paikkaa mihin mennä. Kun tajuamme olevamme nurkassa kuin rotat, me taistelemme vimmaisesti.

– Euroopan vapauttamisen sota tulee olemaan historiamme huipentuma.

Kai Murroksen mukaan tuleva sota on myös yhtenä voimakkaana kansakuntana aloitettavan tulevaisuuden alku.

– Vastustajiemme hoitamisen jälkeen ei ole rajoja sille, mitä voimme saavuttaa ja minne asti päästä. Loppujen lopuksi meidän täytyy myöntää, että me tarvitsemme tätä kriisiä. Tämä kriisi saa esiin parhaimman meissä, Murros sanoo.

– Vain välittömän kuoleman tunne saa eurooppalaiset yhteen. …Vain palava viha yhteistä vihollista vastaan saa poistamaan rotuamme jakavat ja heikentävät kansalliset rajat. …Lopulta veri yhdistää veren, ja todistamme kansakunnan syntyä.

– Me ehdottomasti ja kategorisesti tarvitsemme tätä sotaa. Tarvitsemme vielä yhden sodan. Kaikkien sotien sodan. Yhden mahtavan, kunniakkaan, ylevän, houkuttelevan, lumoavan, henkeäsalpaavan sodan. Ei pidä koskaan hävetä myöntää sitä, että Euroopan henkiinherättäminen tarvitsee suurimman sodan jonka planeetta on koskaan nähnyt, Murros sanoo.

Vihan hienous

– Vihollisemme: kurjat muukalaismassat, laumoina kaduillamme, hyökkäämässä, kiristämässä, ryöstämässä ihmisiltämme, käyttämässä hyväkseen vieraanvaraisuuttamme, vaatimassa maatamme, eivät ole vielä tajunneet mitä ehdoton ja totaalinen väkivalta massiivisessa mitassa tarkoittaa. …Mutta he unohtavat että kun me eurooppalaiset ryhdymme väkivaltaisiksi, me pyyhimme pois kansakuntia, me tuhoamme kokonaisia sivilisaatioita, me autioitamme maanosia, ja me aloitamme maailmansotia. Eurooppalaiset ovat väkivallan mestareita. …Me julistamme totaalisen ja radikaalin tuhoamissodan meille pahaa aikoville, emmekä lopeta ennen kuin olemme tuhonneet heidät täysin.

Vuotta aiemmin Youtube-videollaan Kai Murros puhui vihasta ”kansallisen vallankumouksen psykologiana”.

– Viha on hyvä asia. Viha antaa rakenteen elämällemme. Viha antaa meille tarkoituksen olla olemassa, fokuksen, jotain mitä tavoitella, identiteetin. Viha on energiaa, puhdasta energiaa, itsensä Äiti Maan tarjoamaa, hän totesi gordongekkomaisesti.

– Viha mahdollistaa meidän näkevän valheiden ja teeskentelyn läpi ja auttaa keskittymään olennaiseen. Viha on demokraattista: edes rikkaat ja voimakkaat eivät voi vihata enempää kuin kohteensa.

– Ja pian viha saattaa olla kaikki, mitä meillä on jäljellä.

Murros totesi ihmiskunnan suurimpien saavutusten kasvaneen vihasta ja kyvystä hallita vihaa. Se on voimakkain ase, jota pitää hänen mukaansa osata käyttää.

– Liberaali eliitti vihaa maailmassa kaikkein eniten kykyämme vihata, koska yhtenä päivänä vihamme tulee olemaan planeetan vallankumouksellisin voima. Vihamme tuhoaa ja rakentaa imperiumeja.

Uusimmat
MAINOS